İki sitede de farklı versıyonları var, hepsi hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Hangi switchlerde Rapid var, sesi nasıl (bır swıtchte neler merak edılebılırse) yazabilir misiniz? En uygun modeli seçmeye çalışıyorum, şu an Aula 75 sari switchli beyaz modelını kullanıyorum, blue switch gibi sesli bir model istemiyorum, belirtirseniz sevinirim.
Eki Görüntüle 2488963
Eki Görüntüle 2488965
Hayır.
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK FUN60 Pro, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
Mad serileri alınmaz oldukça kalitesizler manetik istiyorsan Akko fun 60 modellerinden al.
Alınmaz kötü klavye.
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9)
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.www.gaming.gen.tr
MCHOSE olanı bende kullanıyorum memnunum. FUN60 ile MCHOSE arasında çok fark yok. FUN60 kablosuz MCHOSE kablolu.
Aula F75 kullanıyorum MAD68 HE'yi Rapid için tercih edecektim 60 tuş az geldi açıkçası daha fazla tuşa sahip Rapid'i olan yani Aula'dan daha iyi bir model daha önerme şansınız var mı?
Aula F75 kullanıyorum MAD68 HE'yi Rapid için tercih edecektim 60 tuş az geldi açıkçası daha fazla tuşa sahip Rapid'i olan yani Aula'dan daha iyi bir model daha önerme şansınız var mı?
Bütçe?
2, 5K elımdekınden daha iyi olması lazım yoksa tercıh etmeyı dusunmuyorum.
%75 yok diye biliyorum, alacaksan %65 var arkadaş atmış zaten.
E-Yooso Hz-82 Manyetik Switch Mekanik klavye
E Yooso Hz 82 Manyetik Switch 8000Hz Rapid Trigger Mekanik Klavye JINHE PINK MAGNETIC SWITCHulugames.com.tr
Böyle bir şey var ama kalitesi meçhul.