MAD68 HE alınır mı?

İki sitede de farklı versıyonları var, hepsi hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Hangi switchlerde Rapid var, sesi nasıl (bır swıtchte neler merak edılebılırse) yazabilir misiniz? En uygun modeli seçmeye çalışıyorum, şu an Aula 75 sari switchli beyaz modelını kullanıyorum, blue switch gibi sesli bir model istemiyorum, belirtirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 2488963

Eki Görüntüle 2488965
Aralık ayından beri Mad68 kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Nano68 kullanıyor arkadaşım o da memnun. Diğer markalara (Akko/Mchose) ve global Youtube kanallarındaki inceleme / karşılaştırma videolarına bakabilirsin (Türkiye de Keymo kanalında gördüm yalnızca karşılaştırma) aman aman bir farkları yok genelde, hangisi hoşuna gidiyorsa sana kalmış. Mad68 Pro modeline bakabilirsin PCB farklı, CNC alüminyum kasa, gateron jade switch falan bütçen dahilindeyse tabii. Aciliyetin yoksa %75-80 boyutunda ki modeller yaygınlaşıyor çin sosyal medyasında gördüğüm kadarıyla. Firmalar duyurdu modellerini satışa başlıyorlar. Muhtemelen Türkiye'yede gelir onları bekleyebilirsin.

Edit: HZ-82 var elimde ama kullanmıyorum merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin. Çok kullanmadım ona göre cevaplarım sorularını.

Aralık ayından beri MAD68 kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Nano68 kullanıyor arkadaşım o da memnun. Diğer markalara (Akko/Mchose) ve global YouTube kanallarındaki inceleme / karşılaştırma videolarına bakabilirsin (Türkiye de keymo kanalında gördüm yalnızca karşılaştırma) aman aman bir farkları yok genelde, hangisi hoşuna gidiyorsa sana kalmış. MAD68 Pro modeline bakabilirsin PCB farklı, CNC alüminyum kasa, Gateron jade switch falan bütçen dahilindeyse tabii. Aciliyetin yoksa %75-80 boyutunda ki modeller yaygınlaşıyor Çin sosyal medyasında gördüğüm kadarıyla. Firmalar duyurdu modellerini satışa başlıyorlar. Muhtemelen Türkiye'ye de gelir onları bekleyebilirsin.

Edit: HZ-82 var elimde ama kullanmıyorum merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin. Çok kullanmadım ona göre cevaplarım sorularını.

Nasıl bir klavye Hz açıkçası fotoları pek hoş durmuyor. Evet MAD68 kötü olabilir cidden cunku sundugu seylere ve rakıplerıne gore ucuz ama kalıtesıne gore fıyatı var bence cıdden aşırı rezıl bir klavye mi ondan emin olamadım açıkçası %68'den kucuk bır klavye de kullanmak ıstemıyorum ondan Akko almaya yaklaşamadım Ajazz da temuda 1,5 cıvarınaydı alınmaz falan dedıler Aula da almıştım ondan onu almadım sımdı 2,3 vermek de cazip gelmedi.

Nasıl bir klavye Hz açıkçası fotoları pek hoş durmuyor. Evet MAD68 kötü olabilir cidden cunku sundugu seylere ve rakıplerıne gore ucuz ama kalıtesıne gore fıyatı var bence cıdden aşırı rezıl bir klavye mi ondan emin olamadım açıkçası %68'den kucuk bır klavye de kullanmak ıstemıyorum ondan Akko almaya yaklaşamadım Ajazz da temuda 1,5 cıvarınaydı alınmaz falan dedıler Aula da almıştım ondan onu almadım sımdı 2,3 vermek de cazip gelmedi.
Hz 82 nin farklı renkleri olsa evet güzel olabilirdi bencede. Kötü diyemem ama ben alışamadım 1-2 gün kullandım. Kasası parlak plastik biraz. RGB si yeterli. Yazılımını çok kurcalamadım ama Madlionsla kıyaslarsam web driver değil ve biraz daha karışık.
Kasa kalitesi olarak Mad68 bence kötü değil ama Akko daha iyi olabilir. Mad68 in ben herhangi bir kötülüğünü görmedim daha önce başka bir konuda da yazdım, öyle çok sorun yaşayanda görmedim forumda nedense sevilmiyor ama. Biri mcu sunu söylemiyorlar falan demişti. Kullanıcı deneyimi benim için önemli olan çok takılmıyorum. Bir çok ürün kullandım fiyatını fazlasıyla hak ediyor bence. Kötü diyebileceğim yanları yükseklik ayarı yok birde daha kaliteli bir kablo ile gelse güzel olabilirdi. Tüm özellikleri sıkıntısız çalışıyor, tuş seside çok güzel. Ama Bf oynadığım için bende daha büyük bir klavye düşünüyorum F tuşları olan. Hz yide onun için almıştım.
Hiç birine içiniz sinmediyse biraz daha bekleyip bütçe arttırıp %75 klavyeleri bekleyebilirsiniz.

Hz 82'nin farklı renkleri olsa evet güzel olabilirdi bence de. Kötü diyemem ama ben alışamadım 1-2 gün kullandım. Kasası parlak plastik biraz. RGB'si yeterli. Yazılımını çok kurcalamadım ama Madlions'la kıyaslarsam web driver değil ve biraz daha karışık.
Kasa kalitesi olarak MAD68 bence kötü değil ama Akko daha iyi olabilir. MAD68'in ben herhangi bir kötülüğünü görmedim daha önce başka bir konuda da yazdım, öyle çok sorun yaşayanda görmedim forumda nedense sevilmiyor ama. Biri mcu sunu söylemiyorlar falan demişti. Kullanıcı deneyimi benim için önemli olan çok takılmıyorum. Birçok ürün kullandım fiyatını fazlasıyla hak ediyor bence. Kötü diyebileceğim yanları yükseklik ayarı yok bir de daha kaliteli bir kablo ile gelse güzel olabilirdi. Tüm özellikleri sıkıntısız çalışıyor, tuş sesi de çok güzel. Ama BF oynadığım için bende daha büyük bir klavye düşünüyorum F tuşları olan. Hz yide onun için almıştım.
Hiç birine içiniz sinmediyse biraz daha bekleyip bütçe arttırıp %75 klavyeleri bekleyebilirsiniz.

ULUGAMES Battle 68 He Hall Effect Rapid Trigger 8000 Hertz (MANYETİK SWİTCH) Mekanik Klavye - Fiyatı, Yorumları ////// Havit Gamenote KB904L Manyetik Switch Mekanik Klavye - RGB, Hot-Swappable, 8kHz bu nasıl sence.

Son düzenleme:
Daha yüksek Hz demek daha yüksek daha fazla şarj tüketimi demek ben elimdeki 8000 Hz ekipmanları bile 1000 Hz de kullanıyorum çünkü aradaki farkı anlayamıyorsun bile.

Klavyelerde 1K Hz ile 8K Hz arasındaki kullanım farkı Max 5-10 dakika.

Aralık ayından beri MAD68 kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Nano68 kullanıyor arkadaşım o da memnun. Diğer markalara (Akko/Mchose) ve global YouTube kanallarındaki inceleme / karşılaştırma videolarına bakabilirsin (Türkiye de Keymo kanalında gördüm yalnızca karşılaştırma) aman aman bir farkları yok genelde, hangisi hoşuna gidiyorsa sana kalmış. MAD68 Pro modeline bakabilirsin PCB farklı, CNC alüminyum kasa, Gateron jade switch falan bütçen dahilindeyse tabii. Aciliyetin yoksa %75-80 boyutunda ki modeller yaygınlaşıyor Çin sosyal medyasında gördüğüm kadarıyla. Firmalar duyurdu modellerini satışa başlıyorlar. Muhtemelen Türkiye'ye de gelir onları bekleyebilirsin.

Allah Allah MAD68 Pro Gateron jade miymiş :D

Aralık ayından beri Mad68 kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Nano68 kullanıyor arkadaşım o da memnun. Diğer markalara (Akko/Mchose) ve global Youtube kanallarındaki inceleme / karşılaştırma videolarına bakabilirsin (Türkiye de Keymo kanalında gördüm yalnızca karşılaştırma) aman aman bir farkları yok genelde, hangisi hoşuna gidiyorsa sana kalmış. Mad68 Pro modeline bakabilirsin PCB farklı, CNC alüminyum kasa, gateron jade switch falan bütçen dahilindeyse tabii. Aciliyetin yoksa %75-80 boyutunda ki modeller yaygınlaşıyor çin sosyal medyasında gördüğüm kadarıyla. Firmalar duyurdu modellerini satışa başlıyorlar. Muhtemelen Türkiye'yede gelir onları bekleyebilirsin.

hocam merhaba, nedir klavyeye dair deneyiminiz, yaşadığınız bir sorun ya da memnuniyetsizlik, alacak birine söylemeye ihtiyaç duyacağınız bir yorumunuz var mı?

hocam merhaba, nedir klavyeye dair deneyiminiz, yaşadığınız bir sorun ya da memnuniyetsizlik, alacak birine söylemeye ihtiyaç duyacağınız bir yorumunuz var mı?

Gayet memnunum güzel sorunsuz bir klavye. Sesi en çok beğendiğim yeri olabilir. Başta yükseklik ayarı olmadığı için önceki klavyemden dolayı biraz tuhaf geldi ama kısa sürede alıştım. Bende beyaz rengi var aydınlatması falan iyi ama siyah renginde göze az gibi geliyor aydınlatması videolardan gördüğüm kadarıyla. Bu boyutlar sizin için uygun ise düşünebilirsiniz. Piyasada başka alternatif marka modellerde mevcut bakabileceğiniz (dış çerçevesi metal-yükseklik ayarı-tasarım/rengi vb. farklılıkları bulunan). Ama dediğim gibi ben bundan memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı