MAD68 HE alınır mı?

Varpex

Femtopat
Daha fazla  
Son zamanların en popülerlerinden olan klavye tabii ben almak için biraz geç kaldım ama alınır mı? Bazıları kronik alınmaz diyor bazıları da sorun yok diyor ya MAD68 HE alacağım ya da FUN60 Pro sanırım sizce hangisi bir de Gateron switch le.
Limited amber Pro switch farkı nedir?

Son zamanların en popülerlerinden olan klavye tabii ben almak için biraz geç kaldım ama alınır mı? Bazıları kronik alınmaz diyor bazıları da sorun yok diyor ya MAD68 HE alacağım ya da FUN60 Pro sanırım sizce hangisi bir de Gateron switch le.

Fun60 Pro çok daha iyi bir klavye.

Açıklayabilir misiniz biraz
Kalite yönünden problemleri var Switch’leri sesi güzel ama kendisi kötü.

Alinmaz. Noname rezil br MCU kullaniyor, malzeme kalitesi kotu, yazilimi pek basarili degil. Ikisi yerinede MCHOSE Ace 60 Pro oneririm. Daha kaliteli bir klavye daha memnun birakir.

Gateron switch olduğuna inanıyorsan elim de satılık köprü var.

FUN60 Pro aldım 1 haftadır kullanıyorum, gerçekten premium hissettiriyor ve fiyatını hakettiğini düşünüyorum, kampanyalar hala geçerliyse daha uyguna getirebilirsiniz.

Peki biraz daha para ekleyip W75 almak mantıklı olur mu?

Alinmaz. Noname rezil br MCU kullaniyor, malzeme kalitesi kotu, yazilimi pek basarili degil. Ikisi yerinede MCHOSE Ace 60 Pro oneririm. Daha kaliteli bir klavye daha memnun birakir.
Hocam başka birinin konusunda alınır demişsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı