MAD68 HE vs Fun 60

Yön tuşları var mı hocam o klavyede.
Yok hocam, 68lik klavyelerde olması gerekiyor yön tuşlarının, bu 60lık. Ayrıca İngilizce tuş dizilimi ile geliyor ama Windows'tan Q klavyeyi seçip Türkçe kullanıyorum. Tuşların yerini bilenler için sorun olmayacağını düşünüyorum.

Yok hocam, 68'lik klavyelerde olması gerekiyor yön tuşlarının, bu 60'lık. Ayrıca İngilizce tuş dizilimi ile geliyor ama Windows'tan Q klavyeyi seçip Türkçe kullanıyorum. Tuşların yerini bilenler için sorun olmayacağını düşünüyorum.

Sizce AK680 Max alınır mı? Hocam.

Sizce AK680 Max alınır mı? Hocam.
Kullananlar genel olarak memnun diye biliyorum, ben alırdım. Çok bilgim olmadığı için yorumlayamıyorum, daha bilgili arkadaşlara sormak lazım.

Yeni klavye ararken aklımda MAD68 HE vardı, fakat geçenlerde karşıma Akko'nun Fun 60 modelleri çıktı. Hangisinin hem fiyat/performans yönünden hem de verdiğim paraya pişman etmeyecek şekilde olduğuna karar veremedim. Sizce MAD68 HE mi, yoksa Akko Fun 60 mı?
Fun 60 daha iyidir Mad'in MS'i çok fazla.

Ace 60 pro kullanıyorum gayet memnunum. Logitech g710+'dan geçmiştim. Tek sorunu rastgele bir tuşa basıyorum FN ile birlikte klavyeye bir şeyler oluyor. Kağıt geliyor yanında orda fn ile kombinasyonları öğreniyorsunuz. Gayet güzel klavye.

Yeni klavye ararken aklımda MAD68 HE vardı, fakat geçenlerde karşıma Akko'nun Fun 60 modelleri çıktı. Hangisinin hem fiyat/performans yönünden hem de verdiğim paraya pişman etmeyecek şekilde olduğuna karar veremedim. Sizce MAD68 HE mi, yoksa Akko Fun 60 mı?

Ben 1-2 aydir MAD68 HE kullanıyorum herkes gomuyor fakat ben bir sorun yasamadim Rapid trigger snaptap vs mis gibi calisiyor gayet memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı