Madencilik İçin İşlemci, RAM ve Anakart Önerisi

Öncelikle sistemin parasını ben ödemiyorum. Bir tanıdığım ben mining işine gireceğim, 1000 euro gibi bir bütçem var, bu bilgisayarı topla ve kendi evinde çalıştır bende sana elektrik faturanı ve kazanılan paradan pay vereyim dedi. Ayrıca ben zaten Türkiye'de yaşamıyorum ve şu an Hollanda'da RX 580 konusunda stok sorunu olmayan mağazalar var. Yani bilgisayar sahibi istediği kadar ilerletebilir elindeki sistemi. Tekrar söylüyorum benim bu işe girerken hiç bir para harcamıyorum sadece dediğiniz gibi ses problem olabilir ve bilgisayarı koyabileceğim boş bir odam da bulunuyor evimde eğer bu da rahatsız ederse kendisi ile konuşup başka bir şey yapabiliriz. @TerabyteForever @My Man! @H. Hüseyin @İlker Dizbay

Hocam tanıdık ile bu işe girilmez, elektrik parası harcamak istemiyorsanız Genesis Mining veya Hashflare ile yapın. Elektrik paranı ödeyeceğim derse zaten size az bir pay kalabileceğini anlamalıydınız.

Ben istiyorum hocam hiç kimse anasının karnından mining işini öğrenmiş bir şekilde çıkmıyor daha hiç böylesine rastlamadım. Hocam ses konusunda ben de sizin gibi bir odamı kapattım fanlar %100 çalışıyor ve havalandırmayı da bir şekilde ayarladım şimdilik hiç bir sorunum yok. Bu işe girecekseniz mutlaka bir şeyler araştırdığınızı tahmin ediyorum biraz bilgisayar biraz da elektronikten anlıyorsanız ve Allah'a şükürler olsun hepimizde olan aklı birazcık kullanırsanız yapabilirsiniz. Sistemin ilerletilmesi evet yararınıza olacaktır. Bana göre mining işi de bir ticarettir ve ticarete girerken yapma etme diyen çok olur bir kafe de açsanız bu iş böyle. Anakart konusunda yardımcı olamadım üzgünüm ama bence bu işi tek kartla da yapsanız 10 kartla da yapsanız yapma etme diyenleri çok fazla dinlemeyin mantıklı eleştiriler yapan ve de sorduğunuz sorulara cevap verebilen yorumları dikkate alın. Bu işi yapan tanıdıklarım da çok fazla 18 kartla yapanı da var 3 4 kartla yapanı da. Ama herkes mutlaka bir şeyler kazanıyor şöyle bir durum hariç borçla girilecek bir iş değil arkadaşların da mantıklı yorumları gibi zorluk artıyor ve kazanç zamanla düşebiliyor ha yarın ne olur bir anda altcoin piyasaları tavan yapar kazancımız 3e 5e katlanır o zaman durum değişir biriktirilen coinler için. Benim size yardımcı olabileceğim konular bunlar bir ihtiyacınız olursa ulaşabilirsiniz. Söylediklerim size de ters geliyorsa dikkate almayabilirsiniz. İyi akşamlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı