Della.dd
Decapat
Daha fazla
Oradaki "güncel değilsiniz" yazısı muhtemelen windows 10'un desteğinin bittiğini göstermek için orada. Yani siz uzatılmış güncelleme alıyorsunuz ama uzatılmış güncellemeye kayıtlı olmasaydınız alamayacaktınız, ya da "güncel değilsiniz" derken güncel bir işletim sistemine sahip olmadığınız belirtiliyor herhalde. Çok da kafanıza takmayın bence.Aynı sorun bende de var, geçen hafta Rufus ile hazırladığım USB ile Windows 10 kurulumu yaptım, destek süresi sonuna kadar olan tüm güncellemeleri de aldım. Genişletilmiş güvenlik güncellemelerine de kayıtlıyım. Sonrasında BIOS'ta undervolt işleri ile uğraşırken yanlış bir yere girmiş olmalıyım ki PC SSD'yi görmemeye başladı BIOS'tan Windows'a boot etmiyordu. Neyse default ayarlara dönüp aynı USB ile tekrar Windows 10 kurdum. Birkaç güncelleme de aldım ama aynı ekranda takılmış durumdayım, kontrol ettiğimde şu anki Windows derlemesi sürümüm 19045.6691. İnternette biraz araştırma yaptım, sorun gider tuşundan bir takım CMD komutlarına denemeler yaptım, hizmetlerin içinde Windows Update hizmetini durdurup tekrar başlattım ama sonuç alamadım. Kayıtlı olduğum için yeni bir güncelleştirme gelir de düzelir belki diye beklemeye karar verdim.
@Bayram Reis @Mustafa.KaanOradaki "güncel değilsiniz" yazısı muhtemelen windows 10'un desteğinin bittiğini göstermek için orada. Yani siz uzatılmış güncelleme alıyorsunuz ama uzatılmış güncellemeye kayıtlı olmasaydınız alamayacaktınız, ya da "güncel değilsiniz" derken güncel bir işletim sistemine sahip olmadığınız belirtiliyor herhalde. Çok da kafanıza takmayın bence.