Madlions 60HE vs Wraith W75

Fleure

Decapat
Daha fazla  
Sistemimi yenilemeye karar verdim. Onceki ekipmanlarimi 3600e satip Scyrox V8 siparisi verdim 2600₺ gibi bir fiyata simdi klavye kaldi geriye. Fakat W75 ile 60HE arasında kaldım. 60HE'nin cin Mali oldugundan dolayi biraz korkularim var almaya meyilim cok yok. W75 ise 4600₺ şu an fiyatina deger mi? Simdiden teşekkürler, iyi sosyaller.

*Duzeltme: W75 4700₺ imis.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemimi yenilemeye karar verdim. Onceki ekipmanlarimi 3600e satip Scyrox V8 siparisi verdim 2600₺ gibi bir fiyata simdi klavye kaldi geriye. Fakat W75 ile 60HE arasında kaldım. 60HE'nin cin Mali oldugundan dolayi biraz korkularim var almaya meyilim cok yok. W75 ise 4600₺ şu an fiyatina deger mi? Simdiden teşekkürler, iyi Sosyaller.

60HE ile alakalı korkularınız olmaya devam etsin. Mad60 he fiyatına AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye tercih edebilirsiniz. W75 indirimi bittiğinden daha iyi bir alternatif vardır belki. Emin olmadığımdan dolayı ona yorum yapmayacağım.

Sistemimi yenilemeye karar verdim. Onceki ekipmanlarimi 3600e satip Scyrox V8 siparisi verdim 2600₺ gibi bir fiyata simdi klavye kaldi geriye. Fakat W75 ile 60HE arasında kaldım. 60HE'nin cin Mali oldugundan dolayi biraz korkularim var almaya meyilim cok yok. W75 ise 4600₺ şu an fiyatina deger mi? Simdiden teşekkürler, iyi sosyaller.

Madlions çöpünü almayın. Rezil malzeme kalitesi, rezil noname mcu, rezil switch kalitesi, rezil yazilim. Bircok sorunu var. W75 iyi bir klavye ama alternatifler var. Manyetik zorunlu degilse bu alinir.

Hocam manyetik deneyimlemek istiyorum.

Bastan soyleyim yazim hissiyati olarak mekaniklerin gerisinde cogu manyetik. W75 alinir.

Bunlarada bakabilirsiniz. FUN60 Ultra tmr ozellikle alabileceginiz en hizli klavye. Tmrnin özelligi hem manyetik hem mekanik switch desteklemesi. Gecikme testlerinde Wooting 80he yi bile geciyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı