V Victim Femtopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 23 3 Ocak 2025 #31 Helezon dedi: Oluyor evet. @Yüksel Kerim Sezgin buyurun fotoğraf. Eki Görüntüle 2387565 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun dostum, aynı klavyeyi bende satın aldım gerçekten fiyatının fazlasını hakediyor Belki bi nano68'de koleksiyonuma ekleyebilirim.
Helezon dedi: Oluyor evet. @Yüksel Kerim Sezgin buyurun fotoğraf. Eki Görüntüle 2387565 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun dostum, aynı klavyeyi bende satın aldım gerçekten fiyatının fazlasını hakediyor Belki bi nano68'de koleksiyonuma ekleyebilirim.
Helezon Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 188 3 Ocak 2025 #32 Yüksel Kerim Sezgin dedi: Ne kadar buyuksun bılmıyorum ama cok buyuksun be adam. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda Madlions Nano68 sipariş vermiş. İki klavyeninde incelemesini paylaşmaya çalışacağım. MAD68 in tuş sesi çok iyi geliyor kulağıma.
Yüksel Kerim Sezgin dedi: Ne kadar buyuksun bılmıyorum ama cok buyuksun be adam. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda Madlions Nano68 sipariş vermiş. İki klavyeninde incelemesini paylaşmaya çalışacağım. MAD68 in tuş sesi çok iyi geliyor kulağıma.
Yüksel Kerim Sezgin Femtopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #33 Helezon dedi: Arkadaşımda Madlions Nano68 sipariş vermiş. İki klavyeninde incelemesini paylaşmaya çalışacağım. MAD68 in tuş sesi çok iyi geliyor kulağıma. Genişletmek için tıkla... kankam klavyenın soluna takılan aslan gorselı gelıyo mu yanında
Helezon dedi: Arkadaşımda Madlions Nano68 sipariş vermiş. İki klavyeninde incelemesini paylaşmaya çalışacağım. MAD68 in tuş sesi çok iyi geliyor kulağıma. Genişletmek için tıkla... kankam klavyenın soluna takılan aslan gorselı gelıyo mu yanında
Helezon Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 188 3 Ocak 2025 #34 Yüksel Kerim Sezgin dedi: kankam klavyenın soluna takılan aslan gorselı gelıyo mu yanında Genişletmek için tıkla... Geliyor. Beyaz olanda sitelerinde göründüğü gibi sadece gözleri olan geldi.
Yüksel Kerim Sezgin dedi: kankam klavyenın soluna takılan aslan gorselı gelıyo mu yanında Genişletmek için tıkla... Geliyor. Beyaz olanda sitelerinde göründüğü gibi sadece gözleri olan geldi.
AyqzLeader Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #35 Ürünler yurt dışından mı geliyor ben de almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz?
Helezon Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 188 4 Ocak 2025 #36 AyqzLeader dedi: Ürünler yurt dışından mı geliyor ben de almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Gönderildiği adres Türkiye içiydi. 2-3 günde geldi, yurtdışı olduğunu düşünmüyorum böyle gelmezdi yoksa.
AyqzLeader dedi: Ürünler yurt dışından mı geliyor ben de almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Gönderildiği adres Türkiye içiydi. 2-3 günde geldi, yurtdışı olduğunu düşünmüyorum böyle gelmezdi yoksa.
olric2010 Centipat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #37 Yüksel Kerim Sezgin dedi: Fotoğraflarını paylaşırım mısın? Genişletmek için tıkla... Ulu gamze ten aldım süper ürün. Dosya Ekleri IMG_0371.jpeg 76,8 KB · Görüntüleme: 313 IMG_0369.jpeg 69,1 KB · Görüntüleme: 319
Yüksel Kerim Sezgin dedi: Fotoğraflarını paylaşırım mısın? Genişletmek için tıkla... Ulu gamze ten aldım süper ürün.
AyqzLeader Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #38 Sipariş ettim ben de hayırlı olsun alan herkese.
J judgmennt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 1.566 Çözümler 12 Yer Bilecik 4 Ocak 2025 #39 0.1 rapid trigger deneyimleyen oldu mu? 0.1 mm hassaslıkta tuşlar takılma yapıyor mu? Yazılımı düzgün çalışıyor mu? olric2010 dedi: Ulu gamze ten aldım süper ürün. Genişletmek için tıkla... Helezon dedi: Arkadaşımda Madlions Nano68 sipariş vermiş. İki klavyeninde incelemesini paylaşmaya çalışacağım. MAD68 in tuş sesi çok iyi geliyor kulağıma. Genişletmek için tıkla... 0.1 mm rapid trigger denediniz mi sorun çıkartıyor mu? Snap tap gibi özellikler mevcut mu? Victim dedi: Tabii hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. Yarın haber vereceğim. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 4 Ocak 2025
0.1 rapid trigger deneyimleyen oldu mu? 0.1 mm hassaslıkta tuşlar takılma yapıyor mu? Yazılımı düzgün çalışıyor mu? olric2010 dedi: Ulu gamze ten aldım süper ürün. Genişletmek için tıkla... Helezon dedi: Arkadaşımda Madlions Nano68 sipariş vermiş. İki klavyeninde incelemesini paylaşmaya çalışacağım. MAD68 in tuş sesi çok iyi geliyor kulağıma. Genişletmek için tıkla... 0.1 mm rapid trigger denediniz mi sorun çıkartıyor mu? Snap tap gibi özellikler mevcut mu? Victim dedi: Tabii hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. Yarın haber vereceğim. Genişletmek için tıkla...
Yüksel Kerim Sezgin Femtopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #40 @Helezon siyah mı beyaz mı hangisi daha mantıklı Helezon dedi: Arkadaşımda Madlions Nano68 sipariş vermiş. İki klavyeninde incelemesini paylaşmaya çalışacağım. MAD68 in tuş sesi çok iyi geliyor kulağıma. Genişletmek için tıkla... Mad 68 he nin renk modlari var mı varsa kangi tuşla değişiyor kanka
@Helezon siyah mı beyaz mı hangisi daha mantıklı Helezon dedi: Arkadaşımda Madlions Nano68 sipariş vermiş. İki klavyeninde incelemesini paylaşmaya çalışacağım. MAD68 in tuş sesi çok iyi geliyor kulağıma. Genişletmek için tıkla... Mad 68 he nin renk modlari var mı varsa kangi tuşla değişiyor kanka