Hayırlı olsun dostum, aynı klavyeyi bende satın aldım gerçekten fiyatının fazlasını hakediyor
Hayırlı olsun dostum, aynı klavyeyi bende satın aldım gerçekten fiyatının fazlasını hakediyor
Ne kadar buyuksun bılmıyorum ama cok buyuksun be adam.
kankam klavyenın soluna takılan aslan gorselı gelıyo mu yanındaArkadaşımda Madlions Nano68 sipariş vermiş. İki klavyeninde incelemesini paylaşmaya çalışacağım. MAD68 in tuş sesi çok iyi geliyor kulağıma.
Geliyor. Beyaz olanda sitelerinde göründüğü gibi sadece gözleri olan geldi.kankam klavyenın soluna takılan aslan gorselı gelıyo mu yanında
Gönderildiği adres Türkiye içiydi. 2-3 günde geldi, yurtdışı olduğunu düşünmüyorum böyle gelmezdi yoksa.Ürünler yurt dışından mı geliyor ben de almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz?
Fotoğraflarını paylaşırım mısın?
Ulu gamze ten aldım süper ürün.
0.1 mm rapid trigger denediniz mi sorun çıkartıyor mu? Snap tap gibi özellikler mevcut mu?Arkadaşımda Madlions Nano68 sipariş vermiş. İki klavyeninde incelemesini paylaşmaya çalışacağım. MAD68 in tuş sesi çok iyi geliyor kulağıma.
Tabii hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. Yarın haber vereceğim.
Mad 68 he nin renk modlari var mı varsa kangi tuşla değişiyor kankaArkadaşımda Madlions Nano68 sipariş vermiş. İki klavyeninde incelemesini paylaşmaya çalışacağım. MAD68 in tuş sesi çok iyi geliyor kulağıma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.