Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Definitive Edition yaparak resmen oyunların ******* koymuşlar. 70 FPS zar zor Mafia 2 oynuyorum. Windows üzerinden sağ tık özellikler uyumluluk kısmından oyunu Windows 7’ye ayarlayın.
Hangi ayarlarda kasıyor, sistem ne, kullanımlar neler? Kaç FPS alıyorsunuz? Eski bir oyun yeni bir sisteminiz varsa optimizasyon yüzünden de oynayamıyor olabilirsiniz. Remake versiyonunu alsaydınız keşke ayrıca.
Aynı şey Mafia 2’de başıma gelmişti. Çok çekirdekli bir işlemci kullanıyorsan onu teke düşür sanırım görev yöneticisinden falan oluyordu. YouTube’dan Mafia 1 Fps fix yazarsan illa ki aynı sorundan muzdarip oyuncuların sorunu nasıl hallettiğini görürsün.
Intel i3-9100F.
8 GB RAM.
MSI H310M PRO-VDH Plus.
MSI GeForce GTX 1650 Super.
Sistem özelliklerim 2002 deki bir oyun böyle bir pc de nasıl kasar anlıyamıyorum.
Fps limitini kaldırmak için mecbur modladım oyunu 75 e sabitledim.