Mafia 1'de ben görünmez duvarlar yüzünden çok öldüm Mafia 1 oynanış açısından biraz kötü benim çünkü Fizik motoru aşırı rastgele minnacık bir şeye çarpsa araba ters dönüyor ama Mafia 2'de Fizik motoru olduğu için ve oyun daha akıcı olduğu için ben daha çok seviyorum.
Sana tavsiyem Mafia 1'den başlaman. Zaten şu boş zamanlarda yapılacak pek bir şey yok. Önce 1. oyunu bitir sonra diğerine başlarsın. Evet oyun gerçekten zor. Ama biraz uğraşarak bitirebilirsin.
Şu araba görevleri çok strese sokuyor insanı. Çatışmalardan daha zorlar bazıları. Şu yakalama görevleri çok zamanımı almıştı benim. GTA gibi değil yani en ufak hatanda baştan başlaman gerekiyor.
Şu araba görevleri çok strese sokuyor insanı. Çatışmalardan daha zorlar bazıları. Şu yakalama görevleri çok zamanımı almıştı benim. GTA gibi değil yani en ufak hatan da baştan başlaman gerekiyor.
Hocam öyle oyun koluyla yatarak oynanacak bir oyun değil. Gönül ister ki güncelleme getirsinler araba ve çatışma mekaniklerini kolaylaştırsınlar daha çok insan oynayabilsin ama imkansız. Remake oyunuda çoğu insanın sistemi kaldırmaz zaten.
Hocam öyle oyun koluyla yatarak oynanacak bir oyun değil. Gönül ister ki güncelleme getirsinler araba ve çatışma mekaniklerini kolaylaştırsınlar daha çok insan oynayabilsin ama imkansız. Remake oyunuda çoğu insanın sistemi kaldırmaz zaten.