Mafia 1 ve Mafia 2 alınır mı?

3 lü seti çok ucuz diye almıştım. 1. oyunu indirdim ve biraz oynadım. Hikayesi iyi mi kötü mü bilmiyorum fakat hikayeli oyunları çok seven birisi olarak oyun çok vasat geldi ve devam etmedim. 2. ve 3. oyunu hiç indirmedim bile.

Araba sürme mekanikleri Mafia1'de pek tatmin etmeyebilir hantal kaçabilir belki bilmiyorum kişiden kişiye değişir fakat Mafia2 bu konuda oldukça iyi. Sırf araba sürmek için görevleri aksatmışlığım oldu

Mafia 3'ün sadece bir iki sahnesi Mafia2 ile bağlantılı diye biliyorum. Ama bence oyna komple anla hikayayi sarar güzel oyundur Mafia3.

2. oyunu çok güzel hocam.

Olay Mafia2'de hocam. Tarihin en iyi mafia oyunudur kendisi

Hocam RDR2 benimde en sevdiğim oyundur. Aksiyon, suç ve mafya türüne ilgim baya var. Açık dünya için değil zaten daha çok hikayeyi görmek için merak ediyorum. Araç mekaniklerinin de günümüzde bile iyi olduğunu en azından alışınca oynanabilirliği konusunda hem fikir olduk.

Oynamazsan hayatının hatasını yaparsın diyorum başka da bir şey demiyorum.

Kendini hazır hissettiğinde oyuna başla çünkü oyun dünyasında bir daha değişmeyecek bir idol edineceksin kendine, Vito Scaletta

Oyunun yenilenmiş hali baya güzel olmuş. Görevlerde araba sürerken arada sıkıldığım anlar olsa da etkileyici ve heyecan verici bir sonla karşılaştım.
Açık dünya ile uğraşmadan, çizgisel hikayenin keyfini almak cidden harika bir duygu o yüzden sana da kesinlikle tavsiye ederim.
Ekstra evet, araç mekanikleri biraz sıkıcı.

Tabi ben 1.oyun için konuşuyorum. İkiyi bende oynamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…