Mafia 1 ve Mafia 2 alınır mı?

3 lü seti çok ucuz diye almıştım. 1. oyunu indirdim ve biraz oynadım. Hikayesi iyi mi kötü mü bilmiyorum fakat hikayeli oyunları çok seven birisi olarak oyun çok vasat geldi ve devam etmedim. 2. ve 3. oyunu hiç indirmedim bile.

Hocam bende hikayesini çok merak ediyorum. Yani araç kontrolleri konusunda biraz endişeliyim.
Geçenlerde konudan bağımsız Max Payne 2 oynadım. Şuan bile zevk verdi. Açıkçası 2K Games'in iyi bir firma olduğu görüşündeyim. Zevk verir umarım.

Hocam şuan CS envanterim de 5 dolara yakın eşya var. Onları satabilirim. Birde indirim 20 Mart'ta bitiyormuş. 1 hafta içinde bir kaç eşya düşürebilirsem 8, 9 dolara yakın bir fiyata gelebilir. 2 oyun.
Araba sürme mekanikleri Mafia1'de pek tatmin etmeyebilir hantal kaçabilir belki bilmiyorum kişiden kişiye değişir fakat Mafia2 bu konuda oldukça iyi. Sırf araba sürmek için görevleri aksatmışlığım oldu

Mafia 3'ün sadece bir iki sahnesi Mafia2 ile bağlantılı diye biliyorum. Ama bence oyna komple anla hikayayi sarar güzel oyundur Mafia3.

3'lü seti çok ucuz diye almıştım. 1. oyunu indirdim ve biraz oynadım. Hikayesi iyi mi kötü mü bilmiyorum fakat hikayeli oyunları çok seven birisi olarak oyun çok vasat geldi ve devam etmedim. 2. ve 3. oyunu hiç indirmedim bile.

2. oyunu çok güzel hocam.

3 lü seti çok ucuz diye almıştım. 1. oyunu indirdim ve biraz oynadım. Hikayesi iyi mi kötü mü bilmiyorum fakat hikayeli oyunları çok seven birisi olarak oyun çok vasat geldi ve devam etmedim. 2. ve 3. oyunu hiç indirmedim bile.
Olay Mafia2'de hocam. Tarihin en iyi mafia oyunudur kendisi

Kanka RDR2 ve nice hikayeli oyunu 3-4 kere bitirmiş birisi olarak, sana tek diyebileceğim şey şu ki Mafia2 en sevdiğin oyun olacak.

Mafia serisi hikaye oyunudur açık dünya fazla arama. He seni tatmin eder mi bilmiyorum fakat yine de bir açık dünyası mevcut mağaza soymak gibi. Yolda giderken herhangi bir aktiviteye katılamıyorsun.

Seride en fazla sevdiğim ve bugüne dek oynadığım en iyi hikayeli oyun olan Mafia2'yi direkt oynamamanı tavsiye ederim. 1. ve 2. oyun devam niteliğinde olduğu için önce Mafia1 bitirip ardından Mafia2 başlayabilirsin.

Mafia3'ü indirme zahmetine girme boş yere küfürler savurursun :D
Hocam RDR2 benimde en sevdiğim oyundur. Aksiyon, suç ve mafya türüne ilgim baya var. Açık dünya için değil zaten daha çok hikayeyi görmek için merak ediyorum. Araç mekaniklerinin de günümüzde bile iyi olduğunu en azından alışınca oynanabilirliği konusunda hem fikir olduk.

Hocam RDR2 benim de en sevdiğim oyundur. Aksiyon, suç ve mafya türüne ilgim bayağı var. Açık dünya için değil zaten daha çok hikayeyi görmek için merak ediyorum. Araç mekaniklerinin de günümüzde bile iyi olduğunu en azından alışınca oynanabilirliği konusunda hemfikir olduk.

Oynamazsan hayatının hatasını yaparsın diyorum başka da bir şey demiyorum.

Hocam RDR2 benimde en sevdiğim oyundur. Aksiyon, suç ve mafya türüne ilgim baya var. Açık dünya için değil zaten daha çok hikayeyi görmek için merak ediyorum. Araç mekaniklerinin de günümüzde bile iyi olduğunu en azından alışınca oynanabilirliği konusunda hem fikir olduk.
Kendini hazır hissettiğinde oyuna başla çünkü oyun dünyasında bir daha değişmeyecek bir idol edineceksin kendine, Vito Scaletta :D

Oyunun yenilenmiş hali baya güzel olmuş. Görevlerde araba sürerken arada sıkıldığım anlar olsa da etkileyici ve heyecan verici bir sonla karşılaştım.
Açık dünya ile uğraşmadan, çizgisel hikayenin keyfini almak cidden harika bir duygu o yüzden sana da kesinlikle tavsiye ederim.
Ekstra evet, araç mekanikleri biraz sıkıcı.

Tabi ben 1.oyun için konuşuyorum. İkiyi bende oynamadım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı