Mafia 1 ve Mafia 2 alınır mı?

Dusk06

Decipat
Yer
Ankara | Türkiye
Daha fazla  
Öncelikle bu iki oyunun iyi olduğunu biliyorum fakat ne hikayesi ne de oynanışı hakkında bir fikrim var.
İki oyununda tarihleri eski olduğu için eski arabaları kullanıyoruz. Çoğu kişi bu araç mekaniklerinin sinir bozucu olduğunu söylüyor.
Sizce bu iki oyun da genel kontroller ve oynanış anlamında 2025 yılında da oynanır mı?
Türe ilgim var mafya kültürünü seviyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
İki oyunun toplam fiyatı 15 dolar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun güzel ama açık dünyası neredeyse yok. Hikayesi için oynanır. 15 dolar pahalı, ben Trilogy'i 3 hafta önce Epic kış indirimlerinden 93,5 liraya aldım. İndirim beklersen daha ucuza alabilirsin.

Definitive edition olarak mafia 1'i öneririm. 2 ile uğraşmamışlar sadece grafileri HD yaptılar sanırım. 1 gayet keyifliydi. Fiyat olarak fazla sanki üçünün beraber olduğu paket çok daha uyguna veriliyordu.

Oyun güzel ama açık dünyası neredeyse yok. Hikayesi için oynanır. 15 dolar pahalı, ben Trilogy'i 3 hafta önce Epic kış indirimlerinden 93,5 liraya aldım.
Hocam aslında bu oyunları Steam'den almakta ki amacım biraz da kütüphane yapmak. Epic Games kullanmıyorum. Hani arada açar oynarım ve kütüphanem de olsun kafasındayım. Gerçekten bende iz bırakacak oyunların olmasını istiyorum. O yüzden bana da biraz fiyatı yüksek geldi ama tam emin değilim.

Öncelikle bu iki oyunun iyi olduğunu biliyorum fakat ne hikayesi ne de oynanışı hakkında bir fikrim var.
İki oyununda tarihleri eski olduğu için eski arabaları kullanıyoruz. Çoğu kişi bu araç mekaniklerinin sinir bozucu olduğunu söylüyor.
Sizce bu iki oyun da genel kontroller ve oynanış anlamında 2025 yılında da oynanır mı?
Türe ilgim var mafya kültürünü seviyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
İki oyunun toplam fiyatı 15 dolar.

Güzel oyunlar fakat 15 dolar etmez. Epic'te 50TL civarıydı bir ara Epic'ten bakın. Onun dışında hayatımda oynadığım en iyi hikayeli oyundur Mafia 2

Definitive edition olarak mafia 1'i öneririm. 2 ile uğraşmamışlar sadece grafileri HD yaptılar sanırım. 1 gayet keyifliydi. Fiyat olarak fazla sanki üçünün beraber olduğu paket çok daha uyguna veriliyordu.
Hocam 3'ünün olduğu pakette aynı fiyat. 3'ün demosunu oynadım ve genel görüş itibari ile pekte çekmedi içine. Ama ona da bakılabilir aynı fiyat zaten ekstra 1 oyun var.

Kesinlikle alınır. Oynanışları günümüz için yeterli ve mafya hikayesine sahip oyun, öyle düşünün. Bomboş yan görevler yok. Doğrudan ana hikayeye odaklanıyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı