Mafia 1 ve Mafia 2 alınır mı?

Hocam aslında bu oyunları Steam'den almakta ki amacım biraz da kütüphane yapmak. Epic Games kullanmıyorum. Hani arada açar oynarım ve kütüphanem de olsun kafasındayım. Gerçekten bende iz bırakacak oyunların olmasını istiyorum. O yüzden bana da biraz fiyatı yüksek geldi ama tam emin değilim.
Hikaye modu bitince oyun da bitiyor denebilir. Sadece 20-22 saat hikaye oynamak için o kadar para verilir mi emin değilim hocam.

Güzel oyunlar fakat 15 dolar etmez. Epic'te 50TL civarıydı bir ara Epic'ten bakın. Onun dışında hayatımda oynadığım en iyi hikayeli oyundur Mafia 2
Hocam bende hikayesini çok merak ediyorum. Yani araç kontrolleri konusunda biraz endişeliyim.
Geçenlerde konudan bağımsız Max Payne 2 oynadım. Şuan bile zevk verdi. Açıkçası 2K Games'in iyi bir firma olduğu görüşündeyim. Zevk verir umarım.

Hikaye modu bitince oyun da bitiyor denebilir. Sadece 20-22 saat hikaye oynamak için o kadar para verilir mi emin değilim hocam.
Hocam şuan CS envanterim de 5 dolara yakın eşya var. Onları satabilirim. Birde indirim 20 Mart'ta bitiyormuş. 1 hafta içinde bir kaç eşya düşürebilirsem 8, 9 dolara yakın bir fiyata gelebilir. 2 oyun.

Mafia 1 çok oynamadım 2'nin araba kontrolleri kötü falan değil aksine bana daha gerçekçi ve güzel geldi canım sıkıldığında GTA 5 Forza'da araba sürmek yerine Mafia2ye giriyordum cidden araba sürmesi çok eğlenceli ve oyunun sonuna kadar oyun ilerledikçe yeni arabalar açılıyor

Bence indirime girmesini bekleyin. Epic Games'ten Mafia 1 2 ve 3 Definitive Edition paketini 90TL'ye almıştım
Hocam amaç biraz da kütüphane genişletmek. Şu aralar pek oyun oynamıyorum da sırf türe ilgi duyduğum için bir gün açar mutlaka oynarım. Epic çok uyguna satıyor ama biraz da keyif işi. Yada artık CS'den para biriktirip yaz aylarında da alabilirim. Zam yemesinden korkuyorum.

Fiyatına göre ben 3 Mafia oyununu 40 liraya almıştım. Şimdi 500-600 verecekseniz bence çok olabilir. Kesinlikle vereceğiniz paraya değer ona laf yok ama zamanında bu kadar ucuz olan bir oyuna bu kadar para verilmez.

Hocam amaç biraz da kütüphane genişletmek. Şu aralar pek oyun oynamıyorum da sırf türe ilgi duyduğum için bir gün açar mutlaka oynarım. Epic çok uyguna satıyor ama biraz da keyif işi. Ya da artık CS'den para biriktirip yaz aylarında da alabilirim. Zam yemesinden korkuyorum.

Bence sadece saçmalık zaten Epic'ten oyunu açıp Epic Games Launcher'i komple kapattığınız zaman Online'de falan sorun olmuyor. Bildiğiniz korsan oyun indirmişsiniz ama orijinal gibi

Fiyatına göre ben 3 Mafia oyununu 40 liraya almıştım. Şimdi 500-600 verecekseniz bence çok olabilir. Kesinlikle vereceğiniz paraya değer ona laf yok ama zamanında bu kadar ucuz olan bir oyuna bu kadar para verilmez.
Evet maalesef. Dolara geçmeden baya bir oyun dizmek lazımdı.

Öncelikle bu iki oyunun iyi olduğunu biliyorum fakat ne hikayesi ne de oynanışı hakkında bir fikrim var.
İki oyununda tarihleri eski olduğu için eski arabaları kullanıyoruz. Çoğu kişi bu araç mekaniklerinin sinir bozucu olduğunu söylüyor.
Sizce bu iki oyun da genel kontroller ve oynanış anlamında 2025 yılında da oynanır mı?
Türe ilgim var mafya kültürünü seviyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
İki oyunun toplam fiyatı 15 dolar.
Kanka RDR2 ve nice hikayeli oyunu 3-4 kere bitirmiş birisi olarak, sana tek diyebileceğim şey şu ki Mafia2 en sevdiğin oyun olacak.

Mafia serisi hikaye oyunudur açık dünya fazla arama. He seni tatmin eder mi bilmiyorum fakat yine de bir açık dünyası mevcut mağaza soymak gibi. Yolda giderken herhangi bir aktiviteye katılamıyorsun.

Seride en fazla sevdiğim ve bugüne dek oynadığım en iyi hikayeli oyun olan Mafia2'yi direkt oynamamanı tavsiye ederim. 1. ve 2. oyun devam niteliğinde olduğu için önce Mafia1 bitirip ardından Mafia2 başlayabilirsin.

Mafia3'ü indirme zahmetine girme boş yere küfürler savurursun :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı