Mafia 2 2020 Model Grafikler

CLKgraphıc

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar, Mafia 2 oyununu çok severim ve yeni bilgisayar ile tekrar bitirmek için indirdim. Başka bir oyun platformunda Mafia 2 için çıkarılan yeni bir modu gördüm. Sizlerle paylaşayım hem de kısmen teknik destek alayım diyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Grafikler, ışıklandırmalar, efektler, gölgelendirmeler... Çok hoşuma gitti bu mod, görüntü açısından. Haberde, oyunun arayüzünde ufak değişiklikler olduğu, oyuncuların daha fazla mermi taşıyabildiği ve silahların da daha fazla mermi barındırabildiği yazıyor. Buna ek olarak da polisler daha dikkatli hale getirilmiş. Siz ne diyorsunuz?

Bu arada teknik destek yardımına ihtiyacım şurada var; modu indirme için link paylaşılmış fakat ben o inen dosyayı ne yapacağım? Steam üzerinden oynuyorum. Bu dosyayı da steam üzerinden indirme imkanım var mı?

Güzel görünüyor denemek istersen Manuel yüklemelisin, Steamin oyunu yükledği klasöre atılmalıdır bu durumda.
Ayrıca oyun x86 olduğundan 64 bit gibi RAM kullanabilme yamasını da ayrıca yapman önerilmiş. Bu detaylar için hem ekran kartı hem sistem belleği sınırlarını oyun EXE'si içinden kaldırmak gerekiyor.

Her ihtimale karşı oyunun yedeğini al klasörü zipleyip.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı