Mafia 2 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 7

omeyyu

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Arkadaşlar Windows 7 32 Bit kullanıyorum sistemim oyuna yetiyor. Ekrana Mafia 2 diye bir şey geliyor. Başlayacak gibi oluyor. Ekran siyah oluyor ve geri atıyor. Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
32 bite optimize olması tam performans alınacağını göstermez.Eski bilgisayarlarda Windows 64 bit daha iyi performans veriyor.

2 GB RAM ile 64 Bit-32 Bit işletim sisteminin sana sunacağı performans farkını anlayamazsın bile, demek istediğim oyun 32 bitte de sağlıklı bir şekilde çalışabilir, ayrıca benim söylediğimden çok farklı veya aksini iddia ettiğiniz bir cevap da vermemişsiniz, mesajımı alıntılamadan da yanıtlayabilirdiniz.

Şu an 64 bit iniyor.

Bir şey fark etmeyecek, siz bence yukarıdaki arkadaşın önerdiği Physx yazılımını indirip, çalıştırın, şimdi benim kart Ati, bu Nvidia'nın eklenti aracı demeyin, çünkü bu oyunun açılabilmesi için AMD/ATI ekran kartlı sistemlere de Physx kurmak şart.

Bir şey fark etmeyecek, siz bence yukarıdaki arkadaşın önerdiği Physx yazılımını indirip, çalıştırın, şimdi benim kart Ati, bu Nvidia'nın eklenti aracı demeyin, çünkü bu oyunun açılabilmesi için AMD/ATI ekran kartlı sistemlere de Physx kurmak şart.
Lütfen 32 bit ve 64 bit arasındaki fark başlığını okur musunuz.Zaten arkadaşın sistemi eski bir sistem.32 bit yüzünden tam performans alamıyor.Ve neden alıntı yapmamdan rahatsız oldunuz anlayamadım.Burası özgür bir teknoloji platformu.Ayrıca oyunu steamden indirince otomatik olarak Physx iniyor.
Şu an 64 bit iniyor.
[/QUOTE
]64 bit Windows kurun ve steam oyunu yüklerken Nvidia Physx yüklemesine izin verin.Steam otomatik indirmezse veya sisteminiz Nvdia değilse arkadaşın dediği gibi indiriniz.Aklınızda soru kalmaması için yazıları bırakıyorum.İleride ram alırsınız ve 64 bit keyfini sürersiniz :)

Son düzenleme:
Lütfen 32 bit ve 64 bit arasındaki fark başlığını okur musunuz.Zaten arkadaşın sistemi eski bir sistem.32 bit yüzünden tam performans alamıyor.Ve neden alıntı yapmamdan rahatsız oldunuz anlayamadım.Burası özgür bir teknoloji platformu.Ayrıca oyunu steamden indirince otomatik olarak Physx iniyor.

Üstünüze alınacak bir şey söylemedim, tabii ki alıntılamanıza da kafayı takmadım, sadece biraz gereksiz buldum o kadar. Her neyse; göndermiş olduğunuz yazı için teşekkür ederim, ama dediğim gibi 64 bit işletim sistemi yükleyince birdenbire sistem uçuşa geçip, oyunu açacak seviyede performansında devasa bir artış olmayacak, umarım kullanıcı sorununu sizin söylediğiniz şekilde çözer de beni yanıltırsınız. O zaman gerçekten bilmediğim ve yanıldığım bir nokta da ortaya çıkmış olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı