32 bite optimize olması tam performans alınacağını göstermez.Eski bilgisayarlarda Windows 64 bit daha iyi performans veriyor.
Şu an 64 bit iniyor.32 bite optimize olması tam performans alınacağını göstermez.Eski bilgisayarlarda Windows 64 bit daha iyi performans veriyor.
Şu an 64 bit iniyor.
Bir şey fark etmeyecek, siz bence yukarıdaki arkadaşın önerdiği Physx yazılımını indirip, çalıştırın, şimdi benim kart Ati, bu Nvidia'nın eklenti aracı demeyin, çünkü bu oyunun açılabilmesi için AMD/ATI ekran kartlı sistemlere de Physx kurmak şart.
Şu an 64 bit iniyor.
[/QUOTE
]64 bit Windows kurun ve steam oyunu yüklerken Nvidia Physx yüklemesine izin verin.Steam otomatik indirmezse veya sisteminiz Nvdia değilse arkadaşın dediği gibi indiriniz.Aklınızda soru kalmaması için yazıları bırakıyorum.İleride ram alırsınız ve 64 bit keyfini sürersiniz
![]()
windows 7 ultimate 32 bit mi 64 bit mi kurmalıyım? - Windows 7 Forumu
hangisni önerirsiniz sistem bu: intel pentium dual core 28 ghz işlemci 1gb 9600 gt ekran kartı 2 gb ram 800mh... (156239)www.chip.com.tr
Lütfen 32 bit ve 64 bit arasındaki fark başlığını okur musunuz.Zaten arkadaşın sistemi eski bir sistem.32 bit yüzünden tam performans alamıyor.Ve neden alıntı yapmamdan rahatsız oldunuz anlayamadım.Burası özgür bir teknoloji platformu.Ayrıca oyunu steamden indirince otomatik olarak Physx iniyor.![]()
32-bit ve 64-bit Windows Arasındaki Fark
32-bit ve 64-bit Windows arasında ne fark var, bu fark sizi nasıl etkiliyor?www.chip.com.tr

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.