kanyewest Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 440 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #1 Mafia 2 Definitive Edition ayarlara ne yaparsam yapayım 30 FPS'de çalışıyor. Bu kilidi nasıl kaldırabiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2022
Mafia 2 Definitive Edition ayarlara ne yaparsam yapayım 30 FPS'de çalışıyor. Bu kilidi nasıl kaldırabiliriz?
Çözüm deadfellow 24 Temmuz 2022 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
deadfellow Megapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 7.583 Makaleler 1 Çözümler 75 Daha fazla Sistem Özellikleri 7700X@5.5/ 6000@C28 / 6900XT EE @2.95 Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS kanyewest Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 440 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #3 deadfellow dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bu Mafia 1 Definitive Edition için. Bana Mafia 2 Definitive Edition'un çözümü lazım. kanyewest dedi: Hocam bu Mafia 1 Definitive Edition için. Bana Mafia 2 Definitive Edition'un çözümü lazım. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam aynı işlemi buna yapınca da düzeliyormuş teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
deadfellow dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bu Mafia 1 Definitive Edition için. Bana Mafia 2 Definitive Edition'un çözümü lazım. kanyewest dedi: Hocam bu Mafia 1 Definitive Edition için. Bana Mafia 2 Definitive Edition'un çözümü lazım. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam aynı işlemi buna yapınca da düzeliyormuş teşekkür ederim.
anakonda44 Centipat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #4 kanyewest dedi: Hocam bu Mafia 1 Definitive Edition için. Bana Mafia 2 Definitive Edition'un çözümü lazım. Pardon hocam aynı işlemi buna yapınca da düzeliyormuş teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam 50 fps üstüne çıkmıyor oyun. Bu sorunu çözebilirmisin? Artı 0 Eksi
kanyewest dedi: Hocam bu Mafia 1 Definitive Edition için. Bana Mafia 2 Definitive Edition'un çözümü lazım. Pardon hocam aynı işlemi buna yapınca da düzeliyormuş teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam 50 fps üstüne çıkmıyor oyun. Bu sorunu çözebilirmisin?
AliMzy Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 68 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #5 anakonda44 dedi: Hocam 50 fps üstüne çıkmıyor oyun. Bu sorunu çözebilirmisin? Genişletmek için tıkla... Eğer Apex PhysX high ise onu medium veya offa çekebilirsin,bendede öyleydi düzeldi. Artı 0 Eksi
anakonda44 dedi: Hocam 50 fps üstüne çıkmıyor oyun. Bu sorunu çözebilirmisin? Genişletmek için tıkla... Eğer Apex PhysX high ise onu medium veya offa çekebilirsin,bendede öyleydi düzeldi.