Skyrim Special Edition FPS kilidi nasıl kaldırılır?

Daha fazla  
Modsuz, sağlıklı bir çözümü var mıdır bunun? Daha önce hevesle almıştım fakat 60 FPS'ye kilitli diye iade etmek zorunda kaldım. Başkalarının videolarına bakınca hiçbirinde FPS kilitli olduğunu görmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Skyrim.ini dosyasını bulun. "fMaxTime=" şeklinde aratın karşılığındaki değeri 0.0069 olarak değiştirmeyi deneyin. Bu ayarın 144FPS alabilmenizi sağlaması gerekiyor.

Yalnız bu işlem oyunun fiziğini bozabilir.(Alıntı)

iPresentInterval=0 bu kodu belgelerde bulunan Skyrim.ini ve Skyrim. Prefs dosyalarının içine atıp FPS kilidini kaldırabilirsiniz ama oyun motoru eski olduğu için oyun saçmalayabilir.
SSE Display Tweaks modsuz demişsiniz ama bu modu kullanıyorum takılmaları da kaldırıyor tavsiye ederim.

Bu modun kurulumunu tarif edebilir misin? Ve FPS kilidini kaldırabilir miyim kurunca.

Bu modun kurulumunu tarif edebilir misin? Ve FPS kilidini kaldırabilir miyim kurunca.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet, buradaki adımları uygulayın.

Oyunun motoru saçmalamayacak çünkü yaptığımız şey VSYNC kapatmak. Bu lanet vsync oyunun mouse gecikmesini artırıyor yani dönerken yağ gibi kaymıyor oyun. Tavsiyem kod ile fps kilidi kaldırın sonra amd yada nvidia denetim masasından fps'yi yine 60-65 arası sabitleyin oyun çok daha akıcı olur gecikme yarıya indiği için.

Oyunun motoru saçmalamayacak çünkü yaptığımız şey V-Sync kapatmak. Bu lanet V-Sync oyunun mouse gecikmesini artırıyor yani dönerken yağ gibi kaymıyor oyun. Tavsiyem kod ile FPS kilidi kaldırın sonra AMD'ya da NVIDIA Denetim Masası'ndan FPS'yi yine 60-65 arası sabitleyin oyun çok daha akıcı olur gecikme yarıya indiği için.

Hocam yukarıda arkadaşın attığı videodaki adımları yapmıştım o zamanlar az oynadım herhangi bir sorun olmamıştı oyun motorunda o mod ile sorun çıkmıyor sanırsam bayağı iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı