Mafia 2 Definitive Edition 65 FPS'i geçmiyor

Letho4141

Centipat
Daha fazla  
Mafia 2 Definitive Edition 65 FPS'den yukarı gitmiyor? RTX 4060 i513400F var.
V-Sync kapattım frame Limit'i unlimited yaptım her ayarı yaptım ama oyun gene de 65 FPS.
Yukarı çıkmıyor oyunun motoru 65 FPS'e mi sabitlenmiş yoksa? Ayarlarla düzeltebiliyor muyuz?
Oyunu Epic'den aldım Mafia 1 150 FPS veriyordu.

O nasıl oluyorki masaüstünden çalıştıyıroum gene aynı
Oyunu hangi klasöre yüklediyseniz o klasöre gidin. Orada oyunun adı geçen exe dosyası olacak. Onu çalıştırın. Anlamazsanız klasörün fotoğrafını atarsanız bakabilirim.

Oyunu hangi klasöre yüklediyseniz o klasöre gidin. Orada oyunun adı geçen exe dosyası olacak. Onu çalıştırın. Anlamazsanız klasörün fotoğrafını atarsanız bakabilirim.
Yerel desk Cden gittim program dosyaları x86da buldumda Mafia 2 definitive edition aldında mafia 2 var mafia 2 release var mafia defintive yapıncada şu ana kadar oynadığım safeleri almamış yeni oyuna başlatıyor

Ekran görüntüsü atar mısın dosyalar gözükecek şekilde?
1741025161829.png

Kusura bakma mesajı görmemişim. Epic gamese girip kütüphaneden oyunu bulun. Üç noktaya tıklayın, orada çıkan seçenekleri kurcalayın. Bir tane simge olacak, dosya konumunu göster diye. Görselde eklediğim kısımdan girip exe dosyası ile çalıştırın. Muhtemelen "mafia.exe" diye geçiyordur.

Görsel ekledim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-05 130916.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-05 130916.png
    25,4 KB · Görüntüleme: 20

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı