Mafia 2 Definitive Edition undefined text ID hatası

• Konuyu başlatan emr0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 7.790

emr0

Kilopat
Merhaba Mafia 2 Definitive Edition oyununda Türkçe yama kurunca DLC'ler ve oyun içi ayarlarda bu hatayı alıyorum başka yama tavsiyesi olan veya sorunun çözümü var mı?

Yamayı kurmadan önce oyunu açıp, 2k hesabını linklemen lazım (yoksa internete 2k account yazıp ilk siteden hesap açabilirsin ). Hesabı linkledikten sonra hata düzeliyor.

Oyunun dosya konumuna gidip yamayı yüklediğiniz "PC" konumundaki yamalı "sds_en" klasörüne girip "info" dosyasını silin sorun düzeliyor.
Şu anlık böyle düzeldi bende.

Rica ederim. Yine bozulursa Google'a "Mafia 2 Definitive Edition pediaonline Türkçe yama" yaz oradan indirip dene o sitedeki yamada sorunsuz çalışmıştı bende.

Yok düzeldi dediğinizi yaptım da, Mafia 1 sarmıştı, 2 sarmadı sizce nasıl oyun? 3'te aldım da pek sevilmiyor.

2.oyunda güzel, kötü değil oynadıkça açılıyor ben beğendim, ama tabii 1.oyun bana göre de daha iyi. 3.oyun beni de sarmadı. Başı normal sonrası açık dünyada şuraya git şunu vur buraya git mekanı bas zarar ver + oyunun yarısı öğretici okutturuyor. Çok boğuyor oyun. Bir de benden kaynaklı mı bilmiyorum ama grafikleri paint gibi o da çok sinir bozucuydu benim için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı