Epic Games Mafia 2 Definitive Edition varken Mafia Trilogy alınırsa fazla para ödenir mi?

jursx

Centipat
Daha fazla  
Mafia serisini oynamak istiyorum o yüzden Epic Games'ten Mafia trilogy almak istiyorum ama 2. oyun bende var. Trilogy alırsam fazladan para öder miyim?

Steam'de de böyle, her pakette indirim uygulamıyor. Mafia Trilogy'de uygulamıyor mesela.
Hayır hocam. Örnek Mafia Definitive Edition sahibisiniz, paketteki aldığı indirim ücretini kesiyor. Kalan para da Mafia 2 ve 3 için ödeniyor. Yani bir kere daha Mafia DE ücreti ödemiyorsunuz.

Hayır hocam. Örnek Mafia Definitive Edition sahibisiniz, paketteki aldığı indirim ücretini kesiyor. Kalan para da Mafia 2 ve 3 için ödeniyor. Yani bir kere daha Mafia DE ücreti ödemiyorsunuz.
Dostum dediğin şey Mafia Trilogy'de uygulanmıyor. Öyle bir şey yok demiyorum, var ama bütün paketlerde geçerli olmuyor. Bazı oyunlarda paket indirimi yaparken bazılarında yapmıyor.

Al kendin bak, Mafia D.E. ve III'e sahibim, normalde bunu aldığımda ucuza almam gerekiyor ama bunu alırsam 10 USD olan Mafia II'ye 20 USD ödüyorum. Yani hatalısın.

1710586246956.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı