Haritada bozulmalar oluyor, bundan kaynaklandığını düşünüyorum ama çözüm bulamadım. Oyunu Steam üzerinden aldım. Sistemim ise fazlasıyla yeterli bir sistem.
Haritada bozulmalar oluyor, bundan kaynaklandığını düşünüyorum ama çözüm bulamadım. Oyunu Steam üzerinden aldım. Sistemim ise fazlasıyla yeterli bir sistem.
Laptop kullanıyorsanız dahili ekran kartını kullanıyordur. Dahili ekran kartı da beslemediği için atıyordur.
Ya harici monitör bağlayıp sistemin harici ekran kartını kullanmasını sağlayacaksınız yada 3. parti uygulamalar kullanacaksınız.
Videodaki linkteki dosyalar benim sorunumu çözmüştü fakat bu dosyalar yüzünden ban yiyebilirsiniz kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum.
Aynı sorun bende de var hocam. Bazı nesneler siyah gözüküyor ve üzerinde titreme oluyor. Bazen bölümün ortasında oyundan atıyor. Definitive Edition sürümünü oynuyorsanız oyun bildiğiniz bozuk.
Aynı sorun bende de var hocam. Bazı nesneler siyah gözüküyor ve üzerinde titreme oluyor. Bazen bölümün ortasında oyundan atıyor. Definitive Edition sürümünü oynuyorsanız oyun bildiğiniz bozuk.