Mafia 2 oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Yusuf1881

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
AMD RYZEN 5 4500
Mafia Trilogy'nin 120 TL olduğunu görünce aldım Mafia 2 classic indirdim ve 1 saat falan oynadım bir anda masaüstüne attı ve ekrana Mafia 2 logosu geldi, 2-3 saniye sonra oyuna devam etti ama etrafte modeller gidiyordu etraf siyahlaşıyordu 10 saniye sonra bir daha attı bu durum birkaç kez tekrarlandı ve oyundan attı 1 saat daha oynadım bir daha oldu. İade etmek istemiyorum çünkü iade edersem Mafia 1 remake ve Mafia 3 de gidecek. Bu arada Windows 11 kullanıyorum ve Mafia 2 Definitive Edition'da indirmek istemiyorum çünkü hem bug dolu hem hiç yenilik olmamasına rağmen oyunun boyutu 3 kat artıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mafia 2 Definitive Edition'da indirmek istemiyorum çünkü hem bug dolu hem hiç yenilik olmamasına rağmen oyunun boyutu 3 kat artıyor
Hiç kullandın mı? :)
Mafia 2'de olan çoğu hata ve bug d.e'de yok. Hiç yenilik yok olayı ayrı saçmalık zaten, nasıl yok? Kaplamalar, çözünürlük, gölgelerde oluşan hatalar düzeltildi. Mafia 2 d.e bug dolu değil asıl classic bug dolu.

Hiç kullandın mı? :)
Mafia 2'de olan çoğu hata ve bug D. E'de yok. Hiç yenilik yok olayı ayrı saçmalık zaten, nasıl yok? Kaplamalar, çözünürlük, gölgelerde oluşan hatalar düzeltildi. Mafia 2 D. E bug dolu değil asıl classic bug dolu.

Söylediklerimi internette gördüm. İzlediğim Mafia 2 D. E videolarında grafikler falan çok benzerdi ondan dedim, teşekkürler bilgi için.

Yamayı kaldır, farklı bir yama indir öyle kullan.

Bir deneyeyim. Ona göre cevap vereceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı