orkun yiğit Kilopat Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2019 #1 Öncelikle iyi günler arkadaşlar. Bugün internetten Mafia 2 indirdim ve resimde görmüş olduğunuz gibi ekran renkli... Bu hata nasıl çözülür?
Öncelikle iyi günler arkadaşlar. Bugün internetten Mafia 2 indirdim ve resimde görmüş olduğunuz gibi ekran renkli... Bu hata nasıl çözülür?
KS KS orkun yiğit Kilopat Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2019 #11 Sorunu çözdüm teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
HammerOfOrnn Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 472 16 Temmuz 2019 #12 Nasıl çözdüğünüzü anlatırsanız aynı sorunu yaşayan kullanıcılar da sorunlarını çözebilirler. Artı 0 Eksi
miroslav_biros Femtopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #13 orkun yiğit dedi: Sorunu çözdüm teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hello, I have the same problem. How did you fixed that? Artı 0 Eksi
orkun yiğit dedi: Sorunu çözdüm teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hello, I have the same problem. How did you fixed that?
Blackss Megapat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 822 Makaleler 2 Çözümler 4 29 Aralık 2020 #14 miroslav_biros dedi: Hello, I have the same problem. How did you fixed that? Genişletmek için tıkla... Buy the game from Steam. Artı 0 Eksi
miroslav_biros dedi: Hello, I have the same problem. How did you fixed that? Genişletmek için tıkla... Buy the game from Steam.
miroslav_biros Femtopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #15 You guys are so good... Thanks for your support. I have just asked and you are rude. I have solved the problem on my own. And if you want to buy games buy them I am will now until I will need to... Artı 0 Eksi
You guys are so good... Thanks for your support. I have just asked and you are rude. I have solved the problem on my own. And if you want to buy games buy them I am will now until I will need to...
Blackss Megapat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 822 Makaleler 2 Çözümler 4 31 Aralık 2020 #16 Ölücünün İngilizcesi ne? Artı 0 Eksi