Hocam Trojan nedir ?Mafia 2 oyunu için Türkçe yama arıyorum ancak bulduğum tüm yamalar trojan vb. içeriyor. Virüs içermeyen ve VirusTotal linki içeren yama önerebilir misiniz?
Yani içinde virüs barındırmıyor mu ?Benim bildiğim kadarıyla yamaların hepsi Trojan olarak gözükür zaten.
Trojan bir virüs türüdür. Adını Truva Atı'ndan almıştır bir uygulamaya veya dosyanın içine gizlenip karşı tarafın cihazına bulaşır.Hocam Trojan nedir ?
Benim bildiğim kadarıyla sistem dosyalarını değiştirdiği ve üçüncü parti yazılım olduğu için yamalar anti-virüs programlarında Trojan olarak algılanıyor. Tabii ki yine de kesin bir şey diyemem.Yani içinde virüs barındırmıyor mu ?
Trojan bir virüs türüdür. Adını Truva Atı'ndan almıştır bir uygulamaya veya dosyanın içine gizlenip karşı tarafın cihazına bulaşır.
Yama dosyaları websitesinden kaldırılmış. Başka bir websitesinden indirip deneyeceğim umarım sorun çıkmaz.Kendim kullandım ve sıkıntı görmedim.Sistemimde virüs olarak algılamadı.![]()
Mafia 2 – %100 Türkçe Yama V 2.0
Menü ve Görevler % 100 Altyazılar % 100 - Türkçe yama argo ve küfürlü konuşmalar içermektedir. 18 yaş altı oyuncular için tavsiyewww.oyunceviri.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.