Sürprizbozan Mafia 2'nin sonu nasıl?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı:GTX 1650
İşlemci:İ5 9400F
Bellek:16 GB
Anakart:Biostar - H310MHP
İşletim Sistemi: Windows 11
Sistem Türü:64 bit
Meslek
Öğrenci
Mafia 2'nin sonunu anlamadım? Cevabınızı sürprizbozan içinde vermeyi unutmayınız.

Her şey bitiyor sonra Vito'yu ve Joe'yu arabaya bindiriyorlar ama Joe'yu işin içinde olmadığını söyleyerek başka yere götürüyorlar. 3. oyunda yaşıyor mu bilmiyorum zamanında trailer'ında şoförün Joe olduğunu söylemişleri ama eğer 3. oyunda yoksa yüksek ihtimalle götürdükleri yerde kafasına sıktılar. Vito'da 3. oyunda vardı.

Mafia 2'nin sonunu anlamadım? Cevabınızı sürprizbozan içinde vermeyi unutmayınız.
Konu sürprizbozan olduğu için sürprizbozana almaya gerek yok da, alalım yine:
büyük ihtimal Joe'nin akıbetini öğrenmek için açtınız konuyu, kendisi hayatta:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu şöför %99 bizim paşa joe.

Çinlilerin katledilmesi nedeniyle empire bay de savaş çıkıyor ve bu ihale Joe ve vitonun üstüne kalır. Ancak leo vitoyu kurtarmak için çinliler bu katliamın kimin yaptığını aradığı için. Leoda sonda Joe'yu çinlilere teslim edecektir. ve aynı zamanda leo nun bahsettiği komisyon birliği çinliler ve frank vinci carlo falcone un ortadan kaldırılmasını isterler. Ve leonun bu yaptığından dolayı vitodanda carlo falcone'u ortadan kaldırmasını ister. Sondada vito ortadan kaldırır ve leo klübe gideceklerini söyleyerek yalan söyler ve joe farklı arabaya biner ve farklı bir rotaya sapar. ve böylelikle leo ve Joe'yu mr chu çinlilere teslim eder ve vitoya anlaşmalarında Joe'nun yer almadığını söyleyerek oyun biter.

Çinlilerin katledilmesi nedeniyle empire bay de savaş çıkıyor ve bu ihale Joe ve vitonun üstüne kalır. Ancak leo vitoyu kurtarmak için çinliler bu katliamın kimin yaptığını aradığı için. Leoda sonda Joe'yu çinlilere teslim edecektir. ve aynı zamanda leo nun bahsettiği komisyon birliği çinliler ve frank vinci carlo falcone un ortadan kaldırılmasını isterler. Ve leonun bu yaptığından dolayı vitodanda carlo falcone'u ortadan kaldırmasını ister. Sondada vito ortadan kaldırır ve leo klübe gideceklerini söyleyerek yalan söyler ve joe farklı arabaya biner ve farklı bir rotaya sapar. ve böylelikle leo ve Joe'yu mr chu çinlilere teslim eder ve vitoya anlaşmalarında Joe'nun yer almadığını söyleyerek oyun biter.
ayrıca belirtmem gereken bişey daha var ancak mafia 3 spoileri içerecektir.

ancak joe bir şekilde hayatta kalır ve mafia 3 de leo galante nin şöförü olarak karşımıza çıkar. nasıl hayatta kaldı ve leo onu neden şöförü yaptığı bilinmiyor ancak hangar 13 tarafından leonun şöförü olan o adamın joe olduğu doğrulandı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı