3 340407 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 257 16 Mayıs 2025 #1 Ekran kartı Rtx 4070 super Anakart MSI PRO B650M-B İşlemci Ry Oyun acayip kasıyor kaç FPS aldığımı bilemiyorum ama acayip donuyor oynanacak gibi değil. Sistemim. İşlemci: R5 7500F. Ekran kartı: RTX 4070 Super. RAM: 32 GB 6000 MHz.
Oyun acayip kasıyor kaç FPS aldığımı bilemiyorum ama acayip donuyor oynanacak gibi değil. Sistemim. İşlemci: R5 7500F. Ekran kartı: RTX 4070 Super. RAM: 32 GB 6000 MHz.
Çözüm erenspurs 16 Mayıs 2025 340407 dedi: Evet orijinal hocam Prime Gaming üzerinden bedavaya almıştım. Hocam ilk indirdiğim de Launcher gibi bir şey açılıyordu ilk başta kurcalamadım ama şu an açılmıyor o yüzden ayarlardan kaynaklı mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çözümü bir deneyin derim.
340407 dedi: Evet orijinal hocam Prime Gaming üzerinden bedavaya almıştım. Hocam ilk indirdiğim de Launcher gibi bir şey açılıyordu ilk başta kurcalamadım ama şu an açılmıyor o yüzden ayarlardan kaynaklı mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çözümü bir deneyin derim.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.466 Çözümler 23 Yer Tottenham 16 Mayıs 2025 #2 Bu sistem ile kasması ihtimalsiz normalde. Oyun orijinal mi ? Artı 0 Eksi
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 793 Çözümler 10 Yer Kuveyt 16 Mayıs 2025 #3 340407 dedi: Oyun acayip kasıyor kaç FPS aldığımı bilemiyorum ama acayip donuyor oynanacak gibi değil. Sistemim. İşlemci: R5 7500F. Ekran kartı: RTX 4070 Super. RAM: 32 GB 6000 MHz. Genişletmek için tıkla... Oyunun optimizasyonu felaket kötü şekilde hocam oyunun ayarlarından girip kendin ayarları kurcalayıp deneyimlemelisin. Artı 0 Eksi
340407 dedi: Oyun acayip kasıyor kaç FPS aldığımı bilemiyorum ama acayip donuyor oynanacak gibi değil. Sistemim. İşlemci: R5 7500F. Ekran kartı: RTX 4070 Super. RAM: 32 GB 6000 MHz. Genişletmek için tıkla... Oyunun optimizasyonu felaket kötü şekilde hocam oyunun ayarlarından girip kendin ayarları kurcalayıp deneyimlemelisin.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.466 Çözümler 23 Yer Tottenham 16 Mayıs 2025 #4 Mehmet.Heroo dedi: Oyunun optimizasyonu felaket kötü şekilde hocam oyunun ayarlarından girip kendin ayarları kurcalayıp deneyimlemelisin. Genişletmek için tıkla... O kadar da berbat optimizasyonlu diye hatırlamıyorum ben. 2060 Super ile 1440p Ultra ayarlarda 60FPS oynamıştım. Artı 0 Eksi
Mehmet.Heroo dedi: Oyunun optimizasyonu felaket kötü şekilde hocam oyunun ayarlarından girip kendin ayarları kurcalayıp deneyimlemelisin. Genişletmek için tıkla... O kadar da berbat optimizasyonlu diye hatırlamıyorum ben. 2060 Super ile 1440p Ultra ayarlarda 60FPS oynamıştım.
KS KS 3 340407 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 257 16 Mayıs 2025 #5 erenspurs dedi: Bu sistem ile kasması ihtimalsiz normalde. Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet orijinal hocam Prime Gaming üzerinden bedavaya almıştım. Mehmet.Heroo dedi: Oyunun optimizasyonu felaket kötü şekilde hocam oyunun ayarlarından girip kendin ayarları kurcalayıp deneyimlemelisin. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk indirdiğim de Launcher gibi bir şey açılıyordu ilk başta kurcalamadım ama şu an açılmıyor o yüzden ayarlardan kaynaklı mı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
erenspurs dedi: Bu sistem ile kasması ihtimalsiz normalde. Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet orijinal hocam Prime Gaming üzerinden bedavaya almıştım. Mehmet.Heroo dedi: Oyunun optimizasyonu felaket kötü şekilde hocam oyunun ayarlarından girip kendin ayarları kurcalayıp deneyimlemelisin. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk indirdiğim de Launcher gibi bir şey açılıyordu ilk başta kurcalamadım ama şu an açılmıyor o yüzden ayarlardan kaynaklı mı bilmiyorum.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.466 Çözümler 23 Yer Tottenham 16 Mayıs 2025 #6 340407 dedi: Evet orijinal hocam Prime Gaming üzerinden bedavaya almıştım. Hocam ilk indirdiğim de Launcher gibi bir şey açılıyordu ilk başta kurcalamadım ama şu an açılmıyor o yüzden ayarlardan kaynaklı mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çözümü bir deneyin derim. Artı 0 Eksi Çözüm
340407 dedi: Evet orijinal hocam Prime Gaming üzerinden bedavaya almıştım. Hocam ilk indirdiğim de Launcher gibi bir şey açılıyordu ilk başta kurcalamadım ama şu an açılmıyor o yüzden ayarlardan kaynaklı mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çözümü bir deneyin derim.
KS KS 3 340407 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 257 17 Mayıs 2025 #7 erenspurs dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çözümü bir deneyin derim. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı çok teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi
erenspurs dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çözümü bir deneyin derim. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı çok teşekkür ederim hocam.