Mafia 3 oynanır mı?

Şöyle mi olacak? Çünkü diğer türlü eski oyunu da alacağım.
Mafia 3 Definitive Edition aldığınızda Mafia 3 ve ek paketlerini almış oluyorsunuz. Mafia 2'de hem oyunu, hem de eski oyunu alıyorsunuz.

Mafia 3 Definitive Edition Remake değil, sözde Remastered. Ama Remastered demeye bin şahit.

Mafia 3 oynanmaz, asla önermem. Eğer amacınız sadece GTA'daki gibi açık dünyada takılmak ise, eh belki. Ama hikayesi berbat. Oynanışı berbat.

Mafia 3 Definitive Edition alınca bütün DLC'ler geliyor. Mafia 2 Definitive Edition'daki gibi size Classic oyunu vermiyorlar, dipnot düşeyim.

Peki Classic oyununun steam keyini alsam Definitive Edition gelir mi? İkisinin de olmasını istiyorum sadece.
Classic yok artık, Classic'i komple kaldırdılar. Aktifleştirmeye çalışınca yüksek ihtimal Definitive Edition gelecek, ya da key hiç aktifleşmeyecek.

En güzel serisi Mafia 2 diyebilirim. Mafia 3 biraz şirketin para kazanma isteğinden marka, hak ve ismini kullanmış gibi hissettirdi. Oyunu deneyimledim fakat hikayesel açıdan fazla ısınamadım.

Tabi ki Mafia 3 serisine biraz kötü giden bir oyun ama oyun GTA'ya kafa tutmaya çalışmasaydı ve biraz daha üstünde uğraşılsaydı oyun süper olacaktı. Ben oyunun senaryosunu sevdim. O kadar kötü bir oynanışı da yok. Fakat bir süre sonra görevler bayabilir.

Evet bir italyan mafyası olarak cevaplıyım. Mafia 3 bizim için bir hayal kırıklığı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…