Mafia 3 oynanır mı?

mtacar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Mafia: The Old Country, Mafia 1 ve Mafia 2 oyunlarını büyük bir zevkle oynadım, yani bu temadan hoşlanıyorum. Hal böyle olunca Mafia 3'e yönelmek istiyorum fakat bu oyuna ait olumsuz yorumların olduğunu biliyorum. Sizce bu oyun gerçekten oynanmayacak kadar kötü mü? Genelde bir oyunun yorumu kötü olsa da kendim deneyimlemek için oynarım fakat üniversitelerin açılmasına bu kadar az kalmışken "kötü" bir oyunla da zaman kaybetmek istemiyorum. Bu yüzden yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca bu temada hoşlanabileceğimi düşündüğünüz başka oyunlar varsa duymayı da çok isterim.

Mafia 3'ün kötü olmasının sebebi, düzgün hikâye akışı yok ve mekanik açısından biraz kötü. Oyunun sadece ilk iki saati akıyor, sonrası Ubisoft oyununa dönüyor. Günlük 1 saat takılmaktan zarar olacağını düşünmüyorum.

Mafia 3'ün kötü olmasının sebebi, düzgün hikâye akışı yok ve mekanik açısından biraz kötü. Oyunun sadece ilk iki saati akıyor, sonrası Ubisoft oyununa dönüyor. Günlük 1 saat takılmaktan zarar olacağını düşünmüyorum.
Hikaye kalitesi olarak nasıl peki sizce hocam?

Kötü. Koskoca Vito'yu şamar oğlanına çeviriyorlar ayrıca önceki oyun 2'deki karmaşık final sonuç bulmuyor ne olduğu hala meçhul.

@mtacar, ilk iki saatten sonra berbat.

1 ve 2 oynanır. Son oyunda oynanabilir ama 3.oyun sürekli tekrar etmesiyle bir mafya oyunu hissi yaratmadı bende. Benim gözümde para kazanmak amacıyla yapılmış mafia ismini kullanan boş oyun hiç oynanmaya değmez.

Kötü. Koskoca Vito'yu şamar oğlanına çeviriyorlar ayrıca önceki oyun 2'deki karmaşık final sonuç bulmuyor ne olduğu hala meçhul.
@mtacar, ilk iki saatten sonra berbat.
1 ve 2 oynanır. Son oyunda oynanabilir ama 3.oyun sürekli tekrar etmesiyle bir mafya oyunu hissi yaratmadı bende. Benim gözümde para kazanmak amacıyla yapılmış mafia ismini kullanan boş oyun hiç oynanmaya değmez.
Anladım dostlar teşekkür ederim. Bu temada veya buna benzer hoşlanabileceğimi düşündüğünüz bir oyun öneriniz var mı?

Hikayesi ve oynayışı gayet güzel. Özellikle de Sign of Times DLC'sinin hikayesi, ana oyunun hikayesinden bile güzel. Beğenilmeme sebebi diğer Mafia oyunlarıyla kıyaslanması. Oyuna sallayanların çoğu oyunu oynamamış bile.
Benim de konuyu açma sebebim buydu aslında, hak da verebiliyorum; Old Country'yi bir köşeye ayırsak özellikle o Mafia 1 ve 2'den sonra anlatılan şeyleri görmek beni de oyundan soğutabilir sanırım, çünkü o iki oyunu çok seviyorum.

Joe'yu görmek için oynanır onun dışında biraz eksik kalmış bir oyun.
Teşekkür ederim hocam.

@mtacar, doğrudan hikâye odaklı oyun istiyorsanız Evil West olabilir. Bu arada Mafia 3'ü bitirdim ve oyunu gerçekten yazık ettiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı