Mafia 3 oynanır mı?

• Konuyu başlatan mtacar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 289
Anladım dostlar teşekkür ederim. Bu temada veya buna benzer hoşlanabileceğimi düşündüğünüz bir oyun öneriniz var mı?

Benim de konuyu açma sebebim buydu aslında, hak da verebiliyorum; Old Country'yi bir köşeye ayırsak özellikle o Mafia 1 ve 2'den sonra anlatılan şeyleri görmek beni de oyundan soğutabilir sanırım, çünkü o iki oyunu çok seviyorum.

Teşekkür ederim hocam.
Eski olacak ama Scarface:The world is yours oyunu güzeldi filmlede bağlantılı zaten.

Mutlaka deneyeceğim hocam, teşekkür ederim

Eskilik problem olmaz hocam, aklımdaydı o oyun unutmuşum, teşekkür ederim onu da mutlaka deneyeceğim
Oyunu Mafia 1-2 ile karşılaştırıp girersen tabi nefret edersin. Oyun diğer oyunlarla neredeyse bağlantısı bile yok o yüzden o kafaya girme. Oyun bence fazlasıyla over hated(gereksiz nefret). Tek sıkıntı görevler tekrar ediyor fln. Ayrıca açık dünya boş

@lastquise, oyunda açık dünya var mı? Önce onu sormak lazım. :D

Bana göre sürekli A ya da B kişisini öldür tarzı oyunlar, açık dünya değildir. Böyle oyunları bize açık dünya olarak, kakalayıp durdukları için yeni fikir üretmiyorlar.

@lastquise, oyunda açık dünya var mı? Önce onu sormak lazım. :D

Bana göre sürekli A ya da B kişisini öldür tarzı oyunlar, açık dünya değildir. Böyle oyunları bize açık dünya olarak, kakalayıp durdukları için yeni fikir üretmiyorlar.
Tamam işte var deyip olmamasını kastettim zaten

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı