WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.936 Çözümler 23 Yer İstanbul 3 Eylül 2024 #91 DraugRZ dedi: İyi oyunlar, oyun aşırı sarıyor aralıksız 3 saat oynadım . Genişletmek için tıkla... Yamayla iyi gidiyor. 2 günde bitirdim ben.
DraugRZ dedi: İyi oyunlar, oyun aşırı sarıyor aralıksız 3 saat oynadım . Genişletmek için tıkla... Yamayla iyi gidiyor. 2 günde bitirdim ben.
H Hayrullah Demir Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #92 Sorunsuz çalışıyor teşekkürler
D Dvrn18 Femtopat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #93 deneyelim bakalım deneyelim bakalım
Dragon Slayer Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.605 28 Ekim 2024 #94 An itibari ile yama çalışıyor
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #95 Dragon Slayer dedi: An itibari ile yama çalışıyor Genişletmek için tıkla... Bu yama başından beri çalışıyor ama kurmayı beceremeyen arkadaşlar biraz boş tantana yapmışlar konu da önceden.
Dragon Slayer dedi: An itibari ile yama çalışıyor Genişletmek için tıkla... Bu yama başından beri çalışıyor ama kurmayı beceremeyen arkadaşlar biraz boş tantana yapmışlar konu da önceden.
D DrGolden01 Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #96 Penetrator God dedi: Bu yama başından beri çalışıyor ama kurmayı beceremeyen arkadaşlar biraz boş tantana yapmışlar konu da önceden. Genişletmek için tıkla... ya arkadaşım sen niye kuramayan insanları böyle bir yukarıdan bakma çabasındasın her yamada böyle yapıyorsun yeter artık ama
Penetrator God dedi: Bu yama başından beri çalışıyor ama kurmayı beceremeyen arkadaşlar biraz boş tantana yapmışlar konu da önceden. Genişletmek için tıkla... ya arkadaşım sen niye kuramayan insanları böyle bir yukarıdan bakma çabasındasın her yamada böyle yapıyorsun yeter artık ama
Dragon Slayer Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.605 2 Kasım 2024 #97 Penetrator God dedi: Bu yama başından beri çalışıyor ama kurmayı beceremeyen arkadaşlar biraz boş tantana yapmışlar konu da önceden. Genişletmek için tıkla... Oyun Prime Gaming'de ücretsiz oldu. Burası biraz daha yoğunlaşır yakında
Penetrator God dedi: Bu yama başından beri çalışıyor ama kurmayı beceremeyen arkadaşlar biraz boş tantana yapmışlar konu da önceden. Genişletmek için tıkla... Oyun Prime Gaming'de ücretsiz oldu. Burası biraz daha yoğunlaşır yakında
Taksi Naber Müdür Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 627 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #98 Penetrator God dedi: Linkte bir sorun yok kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... Rar dosyasının içindeki dosyayı bir türlü çıkartamadım.
Penetrator God dedi: Linkte bir sorun yok kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... Rar dosyasının içindeki dosyayı bir türlü çıkartamadım.
A Aykutilhan Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #99 exe mi yoksa kopyala yapıştır mı
11alpha34 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #100 hala çalışıyor teşekkürler