MAFIA: Definitive Edition %100 Türkçe Yama

Amazondan alınan Gog kodu ile oyunu indirdim yama çalışıyor.
Linkteki rar dosyasını çıkarın.
oyunun yüklü olduğu dizinden "sds_retail" klasörüne girin.
indirip rardan çıkardığınız 2 klasörü ("gui" "string_tables") buraya kopyala değiştir diyerek atın.

Çalışıyor hocam, teşekkürler.

Kurulum için yardımcı olur musunuz?
Linkteki rar dosyasını çıkar
Oyunun yüklü olduğu dizindeki "sds_retail" klasörüne gir.
Yamayı İndirip RAR'dan çıkardığın 2 klasörü ("gui" "string_tables") buralara kopyalayıp değiştir diyerek at.

Yamayı İndirip RAR'dan çıkardığın 2 klasörü ("gui" "string_tables") buralara kopyalayıp değiştir diyerek at.
Birkaç saat önce kendim bakıp kurdum, oyunun klasörüne bakmak yerine hemen sormam gereksiz oldu. Yama çalışıyor, teşekkürler.

Oyun bende açılmıyordu daha önceden başka bir programın hatasından kaynaklı olduğu için aklıma BIOS güncellemek geldi oyunu tekrar indirip açmayı denedim çok sevindim açıldı artık yamayı kurabilirim.🥹

Merhaba hocam ben indirdim ayni gosterdiginiz sekilde ama oyuna girdigimde yama calismiyor ne yapmam gerek dosyalari degistir dedim yinede olmadi.

Merhaba hocam ben indirdim ayni gosterdiginiz sekilde ama oyuna girdigimde yama calismiyor ne yapmam gerek dosyalari degistir dedim yinede olmadi.
Bilgim yok maalesef hocam Youtube'dan bakarsanız daha sağlıklı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı