xZorro Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 2K ve en yüksek grafiklerde oynamama ragmen oyun kötü gözüküyor. Neden acaba? Dosya Ekleri 20231116181932_1.jpg 356,9 KB · Görüntüleme: 409
KS KS xZorro Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #11 522140 dedi: Hocam görüntü bulanık geliyor diyorsun keskinleştir diyorum çek keskin olursa diyosun hocam. Bıçak mı bu elini kesecek çok keskin gelirse kısarsın ayarı biraz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam kusura bakma canımı sıktıda bu olay Artı 0 Eksi
522140 dedi: Hocam görüntü bulanık geliyor diyorsun keskinleştir diyorum çek keskin olursa diyosun hocam. Bıçak mı bu elini kesecek çok keskin gelirse kısarsın ayarı biraz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam kusura bakma canımı sıktıda bu olay
handy man Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #12 xZorro dedi: 2K ve en yüksek grafiklerde oynamama ragmen oyun kötü gözüküyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Cam gibi olması gerek ama bildiğin çamurlaşma var ayarlarla oyna biraz en kötü varsılayan ayarlara çek sonra düzenle. Artı 0 Eksi
xZorro dedi: 2K ve en yüksek grafiklerde oynamama ragmen oyun kötü gözüküyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Cam gibi olması gerek ama bildiğin çamurlaşma var ayarlarla oyna biraz en kötü varsılayan ayarlara çek sonra düzenle.
KS KS xZorro Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #13 handy man dedi: Cam gibi olması gerek ama bildiğin çamurlaşma var ayarlarla oyna biraz en kötü varsılayan ayarlara çek sonra düzenle. Genişletmek için tıkla... denedim hocam hiç bir türlü o çamurluk gitmiyor ve tek bu oyunda var bu sleeping dogs bile grafikleri daha iyidi Artı 0 Eksi
handy man dedi: Cam gibi olması gerek ama bildiğin çamurlaşma var ayarlarla oyna biraz en kötü varsılayan ayarlara çek sonra düzenle. Genişletmek için tıkla... denedim hocam hiç bir türlü o çamurluk gitmiyor ve tek bu oyunda var bu sleeping dogs bile grafikleri daha iyidi
handy man Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #14 Oyun orj mi bazı repack oyunlarda kayıp vs olma durumu oluyor. Artı 0 Eksi
KS KS xZorro Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #15 handy man dedi: Oyun orj mi bazı repack oyunlarda kayıp vs olma durumu oluyor. Genişletmek için tıkla... Steamden aldım Artı 0 Eksi
handy man dedi: Oyun orj mi bazı repack oyunlarda kayıp vs olma durumu oluyor. Genişletmek için tıkla... Steamden aldım
Y Yege4270 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #16 Bende aynı sorunu yaşıyordum konu için geç olsa da ilerisi için cevap vereyim tam ekran kapalı pencereli ekran kapalı yapınca düzeliyor. Artı 0 Eksi
Bende aynı sorunu yaşıyordum konu için geç olsa da ilerisi için cevap vereyim tam ekran kapalı pencereli ekran kapalı yapınca düzeliyor.