Çözüldü Mafia Definitive Edition başlatılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

waltuh wheit

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monitör:Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200Hz 1ms
Mouse:Razer Viper Mini
Kulaklık:Razer Blackshark V2 X 7.1
Klavye:Steelseries Apex 9 Mini Mekanik Gaming Klavye
Merhaba. Oyunu daha 10 dk önce ses gelmediği kapattım ve geri açmaya çalışıyorum, açılmıyor. Başlatmak için enter bas dediği yerde basıyorum, 2 saniye sonra kapanıyor. 6 kere denedim hep böyle oldu. Dosyaları doğruladım. Yine aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunun dosya konumuna gidin, .exe dosyasına sağ tıklayıp özellikler deyin. Yönetici olarak çalıştırma seçeneğini aktifleştirip, Windows XP Service Pack 3 veya Service Pack 2 olarak ayarlama yapın. Ayarlamayı uygulayın. Sonrasında oyuna tekrardan giriş yapmayı deneyin.

@waltuh wheit hallettiniz mi?
Oyunun dosya konumuna gidin, .exe dosyasına sağ tıklayıp özellikler deyin. Yönetici olarak çalıştırma seçeneğini aktifleştirip, Windows XP Service Pack 3 veya Service Pack 2 olarak ayarlama yapın. Ayarlamayı uygulayın. Sonrasında oyuna tekrardan giriş yapmayı deneyin.

@waltuh wheit hallettiniz mi?

Son düzenleme:
Çözüm

Hocam bazen tekte giriyor, bazen 3 denemede falan giriyor. Sıkıntı yok şu an teşekkür ederim.

Hocam bende exe si yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…