Mafia Definitive Edition mu? Death Stranding mi?

Death Stranding gerçekten her insanın sevebileceği bir oyun değil. Ama önerim Death Stranding'i denemeniz yönünde. 2 saat oynayıp olmadı iade edersiniz. Oyunun müzikleri falan gerçekten hoş bir oyun. Ancak ben 200 TL verip satın aldım 1 ay önce. 6 saat oynadım, daha zevk alamadım. Yani her oynadığım saat için 35 TL ödemiş oldum. Pişmanım. :D

Death Stranding gerçekten her insanın sevebileceği bir oyun değil. Ama önerim Death Stranding'i denemeniz yönünde. 2 saat oynayıp olmadı iade edersiniz. Oyunun müzikleri falan gerçekten hoş bir oyun. Ancak ben 200 TL verip satın aldım 1 ay önce. 6 saat oynadım, daha zevk alamadım. Yani her oynadığım saat için 35 TL ödemiş oldum. Pişmanım. :D

Low roar sevdim bir gruptu zaten fark etmez olur muyum düşmüştüm denerken delice buradandan öneri olsun çok güzel şarkıları vardir :)

Death Stranding'i yaklaşık 5-6 saat oynadım ancak oyunun başları beni içine çekmedi. Sıkıcı geçti çoğu kısım. Gerisi nasıldır bilmiyorum ancak bence Mafia'yı deneyebilirsiniz oynamadıysanız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı