Çözüldü Mafia Definitive Edition oyun grafikleri net değil

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

MissingTimeLord

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
XFX Quick 6700 XT
Anakart
MSİ A520 A PRO
İşlemci
Ryzen 5 5600
Oyunu yeni yükledim. Tüm grafikleri yükseğe çektim ve 1080p de oynuyorum. Videoda tam anlaşılıyor mu bilmiyorum ama sağ sol yapıldığında cisimlerin ve insanların gölgesi görünüyor. İlk açılışta tam ekran açınca oyun donuyordu bende forumda ufak bir araştırma yaptım tam ekran iyileştirmelerini iptal edince tam ekran sorunu çözüldü ama oyun sanki bozuk gibi sağ sol yapınca ghosting yapıyor. Bu arada monitörüm VA panel değil IPS ekran modeli ise Gigabyte G24F-2.
Bunun nedeni ne olabilir? Video linkini aşağıya bıraktım.

1030840_17.jpg
IMG_20250212_214048.jpg
IMG_20250212_214051.jpg

Çözüm
Oyunu yeni yükledim. Tüm grafikleri yükseğe çektim ve 1080p de oynuyorum. Videoda tam anlaşılıyor mu bilmiyorum ama sağ sol yapıldığında cisimlerin ve insanların gölgesi görünüyor. İlk açılışta tam ekran açınca oyun donuyordu bende forumda ufak bir araştırma yaptım tam ekran iyileştirmelerini iptal edince tam ekran sorunu çözüldü ama oyun sanki bozuk gibi sağ sol yapınca ghosting yapıyor. Bu arada monitörüm VA panel değil IPS ekran modeli ise Gigabyte G24F-2.

Eki Görüntüle 2422502Eki Görüntüle 2422508Eki Görüntüle 2422509

Monıtor ayarlarından değişken od kısmını düşür ya da arttır kendine göre ayarla.

Eki Görüntüle 2422502Eki Görüntüle 2422508Eki Görüntüle 2422509

Monıtor ayarlarından değişken od kısmını düşür ya da arttır kendine göre ayarla.

Çözüm

Çok teşekkür ederim. Önceden "balance" seçiliydi "picture quality" seçince düzeldi. Böyle bir seçenek koyup monitörün neden performansını düşürürler anlamıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20250212_230129.jpg
    IMG_20250212_230129.jpg
    276,1 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı