K Kvnc44 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 332 24 Ocak 2021 #1 Oyun açılıyor fakat tam hikayeye başlayacakken oyundan atıyor, nedenini bilen yardım ederse sevinirim.
Oyun açılıyor fakat tam hikayeye başlayacakken oyundan atıyor, nedenini bilen yardım ederse sevinirim.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.355 Çözümler 70 Yer Istanbul 25 Ocak 2021 #2 Kvnc44 dedi: Oyun açılıyor fakat tam hikayeye başlayacakken oyundan atıyor, nedenini bilen yardım ederse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam üzerinden mi satın aldın? Dosya bütünlüğünü doğrula seçeneğini kullanarak ilk adımı atalım. Artı 0 Eksi
Kvnc44 dedi: Oyun açılıyor fakat tam hikayeye başlayacakken oyundan atıyor, nedenini bilen yardım ederse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam üzerinden mi satın aldın? Dosya bütünlüğünü doğrula seçeneğini kullanarak ilk adımı atalım.
TheCalculator Megapat Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #3 Çözebildiniz mi sorunu? Artı 0 Eksi