Mafia Definitive Edition oyunun sonu

Şimdi oyunun sonunda tom öldü ama bunu vito ile joe yaptı. 2. oyunda vito ile oynuyoruz ama bu adam Tom'u vuruyor. Ben bu vitoya ana avrat sövdüm. Spoiler olmayacaksa benim 2. oyunda Vito'yu sevmem için geçerli sebep var mı?

Son düzenleme:
Şimdi oyunun sonunda tom öldü ama bunu vito ile joe yaptı. 2. oyunda vito ile oynuyoruz ama bu adam Tom'u vuruyor. Ben bu Vito'ya ana avrat sövdüm. Spoiler olmayacaksa benim 2. oyunda Vito'yu sevmem için geçerli sebep var mı?

Keşke sonunun Buradaki gibi paylaşsaydın birçok kişi fena spoiler yedi. 2. oyunu oynadım vito güzel karakter bence oyunu oynarken bağlanırsın. (En azından oyunu bitirmiştim spoiler yemedim)

Keşke sonunun Buradaki gibi paylaşsaydın birçok kişi fena spoiler yedi. 2. oyunu oynadım vito güzel karakter bence oyunu oynarken bağlanırsın. (En azından oyunu bitirmiştim spoiler yemedim)
Ben spoiler yedim ne yazık ki oyunu grafikler kötü diye oynamıyordum şimdi Mafia: Definitive Edition çıktığı için oynayacaktım :üzgün:

Ben spoiler yedim ne yazık ki oyunu grafikler kötü diye oynamıyordum şimdi Mafia: Definitive Edition çıktığı için oynayacaktım :üzgün:

Ben sürüne sürüne bitirdim. (İşlemcim düşük olduğundan kapalı alanlarda ve görevlerin çoğu kısmında 30 35 FPS alabiliyordum ama açık dünyada araba sürdüğüm zaman 15FPS civarlarında oynadım bitirdim mutluyum oynayabildiğim için)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı