Mafia Definitive Edition serisi alınır mı?

449549

Hectopat
Daha önce hiç Mafia oynamadım. Birkaç videosunu izledim ve fiyatına göre harika bir oyuna benziyor. Hepsini almama gerek var mı? Hangilerini önerirsiniz?

1699829306966.png

Daha önce hiç Mafia oynamadım. Birkaç videosunu izledim ve fiyatına göre harika bir oyuna benziyor. Hepsini almama gerek var mı? Hangilerini önerirsiniz?

Eki Görüntüle 2012460

Mafia 1 ve 2 bitirdim 3'ü bitiremedim rezil bir yapım olduğu için Mafia 3 harici alabilirsin.

Trilogy alman daha mantıklı. Mafia 1 ve 2 gayet başarılı, kaliteli oyunlardır. Mafia 3 ise ilk 2 saati keyiflidir, sonrasında kendinisi çok fazla tekrar eder o yüzden pek sevilmedi ama yoktukta oynanır.
Bir Trilogy paketinin olduğunu ve 123 TL gibi iyi bir fiyata satıldığını fark edince pek düşünmeden satın aldım 👍 Cevaplarınız için teşekkürler.

Eki Görüntüle 2012460

Mafia 1 ve 2 başyapıttır para sıkıntım yok diyorsan 3 üde al tabbi onunda oynayışı hikesi vs iyidir ama hikayeyi oyuna işlemesi çok kötü ve sıkıcı (bana göre)

Mafia 1 ve 2 kesinlikle güzeldir, 3 genelde sevilmez kendini hep tekrarlayan bir atmosferi olduğundan ancak çatışma ortamı seviliyorsa halen daha güzel sayılabilir.

Paketini alırsan pişman olmazsın, Mafia 1'in Definitive Edition sürümü zaten mükemmel. Diğerlerininki pek olumlu yorumlar almadı ama sırf klasik Mafia 2'yi oynamak için bile alınır. Mafia 3 çöp de bedavaya getirmiş oluyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı