Çözüldü Mafia Definitive Edition tam ekran yapınca çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

823876

Picopat
RAM
16 GB
Ekran kartı
RX 6600 XT
Anakart
B450M Dragon
İşlemci
R5 3600
Oyunu tam ekran yapıyorum ve anında takılıyor. Oyunu GOG tarafından indirdim.

Son düzenleme:
Çözüm
Herkese mesajları için teşekkür ederim. Her dediğinizi denedim bir türlü olmadı. Oyundan sürekli gir çık yaptım ardından son kez denedim. Oyunda biraz bekledim böyle bir 30dk bekledim ardından düzeldi. Biraz kasıyordu oyun böyle sonra yavaş yavaş akıcılaştı. Sorunumu hallettim. Sorunun neden kaynaklandığını anlamadım. Hepinizin dedigini denedim. Hepinize mesajlarından dolayı teşekkür ederim.
Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp güncel olanını yükler misiniz?

Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp güncel olanını yükler misiniz?

Hocam sürücüler güncel. 2 ay önce yaptım bunun hemen bozukacagını sanmıyorum.

Olay Görüntüleyicisi kısmını atar mısınız? Windows arama yerine olay görüntüleyicisi yazın. Çıkan uygulamada sol üstteki menüden Windows Günlükleri > Uygulama seçin ve Mafia Definitive Edition'u bulup alttaki hata mesajını paylaşın.

Hocam buraya tıklayınca takılıp kalıyor. Hata mesajı falan atmadı. Böyle donup kalıyor. Alt+Tab bile yapılmıyor.

Dosya Ekleri

• 17460225029065006640087428149586.jpg
    17460225029065006640087428149586.jpg
    304,4 KB · Görüntüleme: 42
Bu sorunu zamanında bende almıştım galiba. Pencereli tam ekran yapınca durum nedir?

Herkese mesajları için teşekkür ederim. Her dediğinizi denedim bir türlü olmadı. Oyundan sürekli gir çık yaptım ardından son kez denedim. Oyunda biraz bekledim böyle bir 30dk bekledim ardından düzeldi. Biraz kasıyordu oyun böyle sonra yavaş yavaş akıcılaştı. Sorunumu hallettim. Sorunun neden kaynaklandığını anlamadım. Hepinizin dedigini denedim. Hepinize mesajlarından dolayı teşekkür ederim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı