Mafia Definitive Edition yarış görevini geçme

Burak6665

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bu görevi 50 kere denemişimdir fakat bir türlü geçemiyorum. En sonunda oyunu sileceğim. Zorluk kolay ve sürüş modunu arcade yaptım fakat yine geçemiyorum, nasıl geçebilirim?

Virajları yavaş dönün fakat duracak kadar değil, düz kısımda gaza abanın, ben bu şekilde tekte geçmiştim o görevi.

O bölüm niye o kadar zor geliyor ki insanlara. 2. denememde geçtim ben. Tek yapman gereken viraja göre hızını ayarlamak.

Sakin başla, hemen yükseleyim derdine girme zaten diğer sürücüler hemen hata yapıyor. Virajlara 20-25'le falan gir 5-6.denemede yapıyorsun bir de diğer sürücülerden uzak dur biraz bu kadar.

Merhaba bu görevi 50 kere denemişimdir fakat bir türlü geçemiyorum. En sonunda oyunu sileceğim. Zorluk kolay ve sürüş modunu arcade yaptım fakat yine geçemiyorum, nasıl geçebilirim?
Dönüşlerde F tufuna basıp ani dönebiliyorsun. Bir de giremeyeceğin araya girmeye çalışma, birilerine vurunca arabanın dengesi çabuk bozuluyor.
Ben bütün zorluklar en sonda halde 4. seferde geçtim.

Dönüşlerde F tufuna basıp ani dönebiliyorsun. Bir de giremeyeceğin araya girmeye çalışma, birilerine vurunca arabanın dengesi çabuk bozuluyor.
Ben bütün zorluklar en sonda halde 4. seferde geçtim.
Teşekkürler arkadaşlar geçtim sonunda sürüş modunu similasyon da iken daha rahatmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…