B Burak6665 Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #1 Merhaba bu görevi 50 kere denemişimdir fakat bir türlü geçemiyorum. En sonunda oyunu sileceğim. Zorluk kolay ve sürüş modunu arcade yaptım fakat yine geçemiyorum, nasıl geçebilirim?
Merhaba bu görevi 50 kere denemişimdir fakat bir türlü geçemiyorum. En sonunda oyunu sileceğim. Zorluk kolay ve sürüş modunu arcade yaptım fakat yine geçemiyorum, nasıl geçebilirim?
K3R1M Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 631 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #11 mr.oyunsever dedi: Sonunda geçtimde böyle dalga geçmen hç doğru değil yani kimisine kolay gelir kimisine zor kimisinin refleksleri iyi kimisinin değil. Genişletmek için tıkla... Dalga geçmek amacıyla yazmamıştım kusura bakma. Artı 0 Eksi
mr.oyunsever dedi: Sonunda geçtimde böyle dalga geçmen hç doğru değil yani kimisine kolay gelir kimisine zor kimisinin refleksleri iyi kimisinin değil. Genişletmek için tıkla... Dalga geçmek amacıyla yazmamıştım kusura bakma.