Mafia II %80 indirimde!

Efsaneler efsanesi, Mafia serisinin en iyi oyunu sayabileceğimiz Mafia II %80 indirimde fiyatı ise 11.80 TL kaçırmayın!
386020

Mafia zamanı için harika bir oyundu. GTA 5'den sonra falan bu oyunlara geçenlerin grafik, oynanış açısından kötü görmesi normal. Ama oyunları çıktıkları yıla göre değerlendirmek lazım. Her şey grafik, çıktığı yıl da değil.

Bkz: Mafia 3. Kaç yıl sonra çıktı ama eski 2 oyuna göre vasatın bile altında. Bu oyunu birazcık sevebilmek için Mafia 1 ve 2 oynamamanız gerekiyor.

1 ve 2'deki karakterler, işleyişleri, anlatımları sonrasında 3'deki karaktere komut veresiniz gelmiyor.

Max Payne 3 hakkında ne düşünüyorsunuz? 1 ve 2'yi severek bitirmiştim.
Max Payne 3 indirdim ve oynadım bu ne dedim bu kadarda olmaz yani bildiğin mobil oyun kalitesinde çıkarmışlar ve içerik yok sadece silah ve ağır çekimle hitman gibi adam vuran bir karakter var. Grafik gri ve soluk bir renkte tamamen rezillik. Yıl baz alırsak 2005'de tüplü monitör ve Arçelik masaüstü bilgisayarda oynadığım Max Payne 2'nin kalitesine çıkacak bir oyun hala çıkmadı. Max Payne 3 çıkmadı farz ediyorum çünkü 3. oyun Max Payne efsanesine büyük hakaret. Yağmur altında pencerenin köşesinde yürürken o an kendimi oyunun içinde hissetmiştim.

Max Payne 3 indirdim ve oynadım bu ne dedim bu kadarda olmaz yani bildiğin mobil oyun kalitesinde çıkarmışlar ve içerik yok sadece silah ve ağır çekimle hitman gibi adam vuran bir karakter var. Grafik gri ve soluk bir renkte tamamen rezillik. Yıl baz alırsak 2005'de tüplü monitör ve Arçelik masaüstü bilgisayarda oynadığım Max Payne 2'nin kalitesine çıkacak bir oyun hala çıkmadı. Max Payne 3 çıkmadı farz ediyorum çünkü 3. oyun Max Payne efsanesine büyük hakaret. Yağmur altında pencerenin köşesinde yürürken o an kendimi oyunun içinde hissetmiştim.
Mafia 3’de aynı bu tanımın aynısı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı