Efsaneler efsanesi, Mafia serisinin en iyi oyunu sayabileceğimiz Mafia II %80 indirimde fiyatı ise 11.80 TL kaçırmayın!
Max Payne 3 indirdim ve oynadım bu ne dedim bu kadarda olmaz yani bildiğin mobil oyun kalitesinde çıkarmışlar ve içerik yok sadece silah ve ağır çekimle hitman gibi adam vuran bir karakter var. Grafik gri ve soluk bir renkte tamamen rezillik. Yıl baz alırsak 2005'de tüplü monitör ve Arçelik masaüstü bilgisayarda oynadığım Max Payne 2'nin kalitesine çıkacak bir oyun hala çıkmadı. Max Payne 3 çıkmadı farz ediyorum çünkü 3. oyun Max Payne efsanesine büyük hakaret. Yağmur altında pencerenin köşesinde yürürken o an kendimi oyunun içinde hissetmiştim.Max Payne 3 hakkında ne düşünüyorsunuz? 1 ve 2'yi severek bitirmiştim.
Mafia 3’de aynı bu tanımın aynısı.Max Payne 3 indirdim ve oynadım bu ne dedim bu kadarda olmaz yani bildiğin mobil oyun kalitesinde çıkarmışlar ve içerik yok sadece silah ve ağır çekimle hitman gibi adam vuran bir karakter var. Grafik gri ve soluk bir renkte tamamen rezillik. Yıl baz alırsak 2005'de tüplü monitör ve Arçelik masaüstü bilgisayarda oynadığım Max Payne 2'nin kalitesine çıkacak bir oyun hala çıkmadı. Max Payne 3 çıkmadı farz ediyorum çünkü 3. oyun Max Payne efsanesine büyük hakaret. Yağmur altında pencerenin köşesinde yürürken o an kendimi oyunun içinde hissetmiştim.
11 lira veremiyorsan torrent kullanabilirsin.Abi torrent var. İndirenleri anlayamadım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.