Mafia II %80 indirimde!

Efsaneler efsanesi, Mafia serisinin en iyi oyunu sayabileceğimiz Mafia II %80 indirimde fiyatı ise 11.80 TL kaçırmayın!
386020

Mafia ve Mafia II oynamayan ben oyun oynadım demesin. Bu iki oyun harikanın ötesinde. Bu arada ikisi birbiriyle bağlantılı. Sırasıyla oynamanız lazım.

Oyunun ilk çıktığı zamanlar duvardan geçebilme özelliği vardı, birden yolun içinden haritanın dışına çıkma özeliği vs. vardı. En sevdiğim özelliği de karşınızdaki adamların birden duvarın içinden gelip sizi öldürmesiydi.
Keşke sadece bunlar olsaydı. Ben bunlara razıydım. Fakat adamlar böyle mükemmel seriyi nasıl batırdılar aklım almıyor ya. Hiçbir şey yok yahu oyunda hiçbir şey. Adamlar özellik eklemek yerine var olan özellikleri de çıkarmışlar. Keşke böyle bir oyun olmasaydı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yüzlerce oyun oynadım ama GTA V bile Mafıa II etmez. Oyunda ana karakter Vittorio Antonio Scaletta reis dertli dertli sigarasını yakıp viskisini içerken beni tekele göndermiştir. 😄 Mafia 1 bende oynamadım direk 2'ye geçtim devam bir konusu yok gibi.

Mafia I oynamadan direkt II'yi oynasam hikaye anlamında sıkıntı yaşar mıyım?
Bir de 11 TL değer mi acaba.. Aklım torrent'e gitmedi değil.
Ben Mafia serisinden sadece 2'yi oynadım. Hem grafik hem de hikaye açısından 2. oyun bence daha güzel. Zamanım olursa tekrar oynamayı düşünüyorum.

Yüzlerce oyun oynadım ama GTA V bile Mafıa II etmez. Oyunda ana karakter Vittorio Antonio Scaletta reis dertli dertli sigarasını yakıp viskisini içerken beni tekele göndermiştir. 😄 Mafia 1 bende oynamadım direk 2'ye geçtim devam bir konusu yok gibi.
Bağlantısı var fakat Mafia oynamadığınız için anlamamışsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@Jasanayaka her oyunu korsan oynayın ama şu oyunu oynamayın öyle söyleyeyim :D

Sıkıntı yaşar mısın sorusuna çok büyük sıkıntı yaşamazsın ama bir göndermesi var. Zaten yukarıda paylaştım o videoyu ama oynamadan bakmayın zevkiniz kaçar. 11₺ değil 200₺ bile verilir. Cidden abartmıyorum. En iyi oyunlardan biri.

Bağlantısı var fakat Mafia oynamadığınız için anlamamışsınız.

Görselden biraz anladım ama İngilizce'm yok detaylı anlamadım neyse MAFİA II indireyim biraz oynayayım o zaman. :) Mafia 1'de oynanamaz be kardeşim o grafiklere bünye dayanmaz.

nedenini öğrenebilir miyim?

Grafik desen tırt, hikâye desen vasat, oynanış desen allah belasını vermiş. Sürekli haritanın bir ucundan diğer ucuna aynı görevleri yapmak için yol tepiyorsun.

Mafya ile alakası olmayan saçma sapan bir karakteri oynuyoruz.

İlk iki oyundan sonra resmen oyunun içine etmişler. Keşke ölseydim de bu oyunu görmeseydim dedim kendi kendime.

Görselden biraz anladım ama İngilizce'm yok detaylı anlamadım neyse MAFİA II indireyim biraz oynayayım o zaman. :) Mafia 1'de oynanamaz be kardeşim o grafiklere bünye dayanmaz.
Bana kalırsa Mafia, Mafia II'den çok daha iyi hikaye anlatımına sahip. Ayrıca emin olun oyunu oynadıktan sonra grafiği düşünmezsiniz bile. Daha geçen sene yeniden bitirmiştim. Hala daha harika bir oyun yahu. Adamlar nasıl yapmışsa hala gideri var oyunun. Kesinlikle oynayın. Pişman olmazsınız.

Evet İngilizce videosu var sadece. Türkçe bulamadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı