Efsaneler efsanesi, Mafia serisinin en iyi oyunu sayabileceğimiz Mafia II %80 indirimde fiyatı ise 11.80 TL kaçırmayın!
Keşke sadece bunlar olsaydı. Ben bunlara razıydım. Fakat adamlar böyle mükemmel seriyi nasıl batırdılar aklım almıyor ya. Hiçbir şey yok yahu oyunda hiçbir şey. Adamlar özellik eklemek yerine var olan özellikleri de çıkarmışlar. Keşke böyle bir oyun olmasaydı.Oyunun ilk çıktığı zamanlar duvardan geçebilme özelliği vardı, birden yolun içinden haritanın dışına çıkma özeliği vs. vardı. En sevdiğim özelliği de karşınızdaki adamların birden duvarın içinden gelip sizi öldürmesiydi.
En iyi oyun 1 değil miydi ama? 2'nin yarısını bitirdim ben de. Nedense 1'deki o heyecanı duyamadım bir türlü.Efsaneler efsanesi, Mafia serisinin en iyi oyunu sayabileceğimiz Mafia II %80 indirimde fiyatı ise 11.80 TL kaçırmayın!
Eki Görüntüle 386020
Ben Mafia serisinden sadece 2'yi oynadım. Hem grafik hem de hikaye açısından 2. oyun bence daha güzel. Zamanım olursa tekrar oynamayı düşünüyorum.Mafia I oynamadan direkt II'yi oynasam hikaye anlamında sıkıntı yaşar mıyım?
Bir de 11 TL değer mi acaba.. Aklım torrent'e gitmedi değil.
Bağlantısı var fakat Mafia oynamadığınız için anlamamışsınız.Yüzlerce oyun oynadım ama GTA V bile Mafıa II etmez. Oyunda ana karakter Vittorio Antonio Scaletta reis dertli dertli sigarasını yakıp viskisini içerken beni tekele göndermiştir.Mafia 1 bende oynamadım direk 2'ye geçtim devam bir konusu yok gibi.
Bağlantısı var fakat Mafia oynamadığınız için anlamamışsınız.
nedenini öğrenebilir miyim?
Bana kalırsa Mafia, Mafia II'den çok daha iyi hikaye anlatımına sahip. Ayrıca emin olun oyunu oynadıktan sonra grafiği düşünmezsiniz bile. Daha geçen sene yeniden bitirmiştim. Hala daha harika bir oyun yahu. Adamlar nasıl yapmışsa hala gideri var oyunun. Kesinlikle oynayın. Pişman olmazsınız.Görselden biraz anladım ama İngilizce'm yok detaylı anlamadım neyse MAFİA II indireyim biraz oynayayım o zaman.Mafia 1'de oynanamaz be kardeşim o grafiklere bünye dayanmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.