Grafik olarak da eskisinden pek bir farkı yok ama illa yeni çıkanı oynayayım derseniz alabilirsiniz. 29 TL para değil artık ülkemizde.Şu an oyun Steam'de 29 TL sizde alınır mı? Çok fazla bug var diyorlar, bu doğru mu bilmiyorum. Ever daha önceden oynamış biri varsa beni aydınlatsın![]()
Hocam iyi geceler dilerim çok fazla bug dedikleri aslında görüntülerde sıkıntı oluyor YouTube'da belki çözümü falan vardır ama oynanmayacak kadar kötü değil saygılarımla...Şu an oyun Steam'de 29 TL sizde alınır mı? Çok fazla bug var diyorlar, bu doğru mu bilmiyorum. Ever daha önceden oynamış biri varsa beni aydınlatsın![]()
Evet dediğiniz gibi oldu. Oyunu tavsiyeler için teşekkür ederim iyi gecelerBildiğim kadarıyla "Mafia II: Definitive Edition" aldığınızda yanında Classic versiyonu da hediye olarak geliyor. Oyunu satın alıp Classic versiyonu oynayabilirsin.
Şu an oyun Steam'de 29 TL sizde alınır mı? Çok fazla bug var diyorlar, bu doğru mu bilmiyorum. Ever daha önceden oynamış biri varsa beni aydınlatsın![]()
Şu anda indirimdeler90 lira değil mi o?
Ne demekEvet dediğiniz gibi oldu. Oyunu tavsiyeler için teşekkür ederim iyi geceler![]()
Şu an oyun Steam'de 29 TL sizde alınır mı? Çok fazla bug var diyorlar, bu doğru mu bilmiyorum. Ever daha önceden oynamış biri varsa beni aydınlatsın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.