Mafia II Definitive Edition alınır mı?

507053

Centipat
Şu an oyun Steam'de 29 TL sizde alınır mı? Çok fazla bug var diyorlar, bu doğru mu bilmiyorum. Ever daha önceden oynamış biri varsa beni aydınlatsın:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an oyun Steam'de 29 TL sizde alınır mı? Çok fazla bug var diyorlar, bu doğru mu bilmiyorum. Ever daha önceden oynamış biri varsa beni aydınlatsın:)
Grafik olarak da eskisinden pek bir farkı yok ama illa yeni çıkanı oynayayım derseniz alabilirsiniz. 29 TL para değil artık ülkemizde.

Hocam iyi geceler dilerim çok fazla bug dedikleri aslında görüntülerde sıkıntı oluyor YouTube'da belki çözümü falan vardır ama oynanmayacak kadar kötü değil saygılarımla...

Kesinlikle alınır. Fakat Definitive Edition oynanmaz. Def alınca. Yanında. Classic veriyorlar. Classic i oyna.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı