IMATTACKHELICOPTER Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar sorunum başlıktaki gibi, yamatrden Türkçe yama kurdum ve oyun save almıyor ne yapmam lazım? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar sorunum başlıktaki gibi, yamatrden Türkçe yama kurdum ve oyun save almıyor ne yapmam lazım? Şimdiden teşekkürler.
D Dncr30 Decapat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 161 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #2 Manuel kaydetme çalışıyor mu yoksa sadece Auto save mi almıyor? Artı 0 Eksi
KS KS IMATTACKHELICOPTER Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #3 Dncr30 dedi: Manuel kaydetme çalışıyor mu yoksa sadece Auto save mi almıyor? Genişletmek için tıkla... İkisi de çalışmıyor hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Dncr30 dedi: Manuel kaydetme çalışıyor mu yoksa sadece Auto save mi almıyor? Genişletmek için tıkla... İkisi de çalışmıyor hocam.
mirza3822 Femtopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #4 IMATTACKHELICOPTER dedi: İkisi de çalışmıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam. Cozebildiniz mi sorunu? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
IMATTACKHELICOPTER dedi: İkisi de çalışmıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam. Cozebildiniz mi sorunu?
KS KS IMATTACKHELICOPTER Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #5 @mirza3822 çözdüm hocam. Artı 0 Eksi
M mirza8934 Femtopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #6 IMATTACKHELICOPTER dedi: IMATTACKHELICOPTER dedi: @mirza3822 çözdüm hocam. Genişletmek için tıkla... reis çözümü nedir ya Genişletmek için tıkla... aylardır bulamadım. IMATTACKHELICOPTER dedi: @mirza3822 Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
IMATTACKHELICOPTER dedi: IMATTACKHELICOPTER dedi: @mirza3822 çözdüm hocam. Genişletmek için tıkla... reis çözümü nedir ya Genişletmek için tıkla... aylardır bulamadım. IMATTACKHELICOPTER dedi: @mirza3822 Genişletmek için tıkla...
KS KS IMATTACKHELICOPTER Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #7 Hocam yanlış hatırlamıyorsam mirza8934 dedi: aylardır bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardaki tools klasörünün yerini mi ne değiştirmemiz gerekiyordu eve geçince size daha detaylı olarak çözümünü atabilirim. Artı 0 Eksi
Hocam yanlış hatırlamıyorsam mirza8934 dedi: aylardır bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardaki tools klasörünün yerini mi ne değiştirmemiz gerekiyordu eve geçince size daha detaylı olarak çözümünü atabilirim.
mirza3822 Femtopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #8 IMATTACKHELICOPTER dedi: Hocam yanlış hatırlamıyorsam. Bilgisayardaki Tools klasörünün yerini mi ne değiştirmemiz gerekiyordu eve geçince size daha detaylı olarak çözümünü atabilirim. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
IMATTACKHELICOPTER dedi: Hocam yanlış hatırlamıyorsam. Bilgisayardaki Tools klasörünün yerini mi ne değiştirmemiz gerekiyordu eve geçince size daha detaylı olarak çözümünü atabilirim. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam bekliyorum.
KS KS IMATTACKHELICOPTER Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #9 mirza3822 dedi: Eyvallah hocam bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kusura bakmayın çok meşguldüm atamadım , bu videodan yaptım ben ve düzeldi. Artı 0 Eksi
mirza3822 dedi: Eyvallah hocam bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kusura bakmayın çok meşguldüm atamadım , bu videodan yaptım ben ve düzeldi.
mirza3822 Femtopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #10 IMATTACKHELICOPTER dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kusura bakmayın çok meşguldüm atamadım , bu videodan yaptım ben ve düzeldi. Genişletmek için tıkla... eyw hocam sağolun. Artı 0 Eksi
IMATTACKHELICOPTER dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kusura bakmayın çok meşguldüm atamadım , bu videodan yaptım ben ve düzeldi. Genişletmek için tıkla... eyw hocam sağolun.