Epic Games Mafia III: Definitive Edition save dosyaları gitti

Merhaba,

Zamanında Epic Games üzerinden 16 TL'ye almıştım bu oyunu. 7 saat kadar oynadım ve açık dünya kısmına gelmiştim. Sıkıldıkça parça parça girip 1 saat oynayıp çıkıyordum. PC'ye format attım ve şu an oyun sıfırdan başladı. Bu nasıl bir iş, Cloud sistemi bu oyunda yok mu, yoksa genel olarak Epic'te mi yok? Diğer oynadığım oyunlarda böyle bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.
Save dosyasını internetten indir demeyin o şekilde sevmiyorum, bana özel bir oyun deneyimi olmuş olmuyor çünkü.

Hocam bu oyun zaten bilgisayarın belgeler klasörüne kaydediyor, Epic Games içerisinde oyunun sadece normal dosyaları var. Formatlamadan önce bir USB aracılığı ile yedekleseydiniz daha iyi olurdu. Ama şöyle çözebilirsiniz bu olayı. İnternette save dosyaları var. Onları indirip oyunun save dosyasına atarsanız sorununuz çözülür.

Hocam bu oyun zaten bilgisayarın belgeler klasörüne kaydediyor, Epic Games içerisinde oyunun sadece normal dosyaları var. Formatlamadan önce bir USB aracılığı ile yedekleseydiniz daha iyi olurdu. Ama şöyle çözebilirsiniz bu olayı. İnternette save dosyaları var. Onları indirip oyunun save dosyasına atarsanız sorununuz çözülür.

Çözüm önerinize cevabım son cümlem hocam
Save dosyasını internetten indir demeyin o şekilde sevmiyorum, bana özel bir oyun deneyimi olmuş olmuyor çünkü.

Dosyalatarı yedekleyebilirdim ama gerek olmadığını düşündüm nedense Cloud save sistemi var diye düşündüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı