Mafia III, Steam'de Ön Siparişe Çıktı

En çok sevilen oyun serilerinden biri olan Mafia'nın uzun süredir beklenen son oyunu Mafia III, an itibariyle Steam üzerinde 89 TL'lik fiyat ile ön siparişte. Digital Deluxe paket olarak almak isteyen kişilerin ise 115 TL'yi gözden çıkarması gerekiyor. Son zamanlarda çıkan gözde oyunların büyük kısmının aksine "göreceli" makul sayılabilecek bir fiyat ile ön siparişe çıkması ise oyuncular için güzel bir haber. Özellikle XCOM 2'nin 219 TL gibi çok yüksek bir ücretten ön siparişe çıktığını göz önünde bulundurursak bu fiyatlandırma pek çok oyuncuyu rahatlatmıştır diye düşünüyorum.

Oyunun çıkış tarihi ise 7 Ekim 2016 olarak görünüyor.

Son düzenleme:
XCOM gibi, bana göre dandik bir oyun ile Mafia gibi başyapıt karşılaştırmak için aynı kefeye bile koymazken arada böyle bir uçurum olması...
Yakın zamanda almayı düşünüyorum, umarım hayal kırıklığı olmaz, öncekilerdeki tadı alabiliriz. Ben o fiyata değeceğini düşünüyorum.
Kutulu versiyonunu almayı çok istiyorum ancak eminim ki ARAL adlı "yasal soyguncu" firma, fahiş bir fiyat çekecektir. 189 TL derler sanırım.

XCOM gibi, bana göre dandik bir oyun ile Mafia gibi başyapıt karşılaştırmak için aynı kefeye bile koymazken arada böyle bir uçurum olması...
Yakın zamanda almayı düşünüyorum, umarım hayal kırıklığı olmaz, öncekilerdeki tadı alabiliriz. Ben o fiyata değeceğini düşünüyorum.
Kutulu versiyonunu almayı çok istiyorum ancak eminim ki ARAL adlı "yasal soyguncu" firma, fahiş bir fiyat çekecektir. 189 TL derler sanırım.

Size katılıyorum xcom yerine mafia almak çok daha iyi olur . Bu arada hocam profil resminizdeki adam vito nun yeni halimi acaba?? Bilgi var mı onla ilgili ?? Bir video da o adamı gömerlerken 3 kişi mi ne var biri vito diğeri joe imiş sanırsam.

Mafia hikayesini çok sevdiğim bir oyundur ama üçüncü oyunda ana karakterimizin değişmesi beni hayal kırıklığına uğrattı ve hiç beklentim kalmadı, umarım beni şaşırtır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı